Nieuws

Erkamp Projectservice BV en Silhouet & La Locanda winnen prijzen

ARCHIEF: Zaterdag 15 december 2012 HEILOO - Erkamp Projectservice BV is de winnaar van de eerste Ondernemingsprijs van Ondernemend Heiloo. Silhouet & La Locanda is door de jury gekozen tot de innovatieve jonge onderneming van Heiloo en daarmee de winnaar van de In de Kijkersprijs.

Dit werd gisteravond vrijdag 14 december 2012 door burgemeester Hans Romeijn bij Brasserie In ’t Groen bekend gemaakt. Deze avond was er een feestelijke bijeenkomst van Ondernemend Heiloo die in het teken stond van Passie voor Ondernemen.

"En passie voor ondernemen, dat hebben deze winnaars", zo concludeerde de onafhankelijke vakjury, bestaande uit Pieter Kalkdijk (Kamer van Koophandel Noord-Holland), Erik Minnema (Rabobank Noordwest Kennermerland), Henk Smit (accountant), Hero Veger (gemeente Heiloo) en Annemarie Spaans (Heiloo-Online).

Ondernemingsprijs
De jury concludeerde dat Erkamp Projectservice het hoogst scoort op de criteria innovatie, duurzaamheid, personeelsbeleid en maatschappelijke waarde voor Heiloo. De jury: "Als eerste in hun branche haalde Erkamp Projectservice het kwaliteitssysteem ISO9001 binnen en VCA (veiligheid). Ook voert Erkamp Projectservice het milieukeurmerk ISO 14001. Erkamp Projectservice zet zich in om het milieu zoveel als mogelijk te ontzien door bijvoorbeeld snij afval in soorten vloerbedekking te scheiden en deze retour te zenden naar de fabrikant die dit weer gebruikt in haar productieproces. Dit alles in combinatie met de maatschappelijke betrokkenheid en de passie voor stoffering van vloer en wand waarbij het milieu en duurzaamheid centraal staan,  is voor de jury reden dat Erkamp Projectservice zich de eerste winnaar van de Ondernemingsprijs mag noemen."

In de Kijkersprijs
De In de Kijkersprijs is dé prijs voor de waardering voor een jong en innovatief bedrijf: La Locanda & Silhouet. Bij de In de Kijkersprijs  staan innovatie en creativiteit centraal. De jury over La Locanda & Silhouet: "De passie van de onderneming straalt uit in zijn uitingen naar buiten, de website, het periodieke magazine ‘Beleving’ en de uitstraling. De gast staat centraal en mag met recht rekenen op een culinaire verwennerij in een bijzondere gezellige, gemoedelijke sfeer.  Het innovatieve uit zich in de combinatie van het restaurant La Locanda met de binnenhuisarchitectuur van Silhouet. De jury is erg te spreken over de ontvangst tussen de geweldige producten (delicatessen) die te koop worden aangeboden (shop in de shop), het interieur: de combinatie met de inrichting van het restaurant en de woonaccessoires en tot slot de menukaart van de maand, die door de gasten zelf opgebouwd kan worden in het aantal gangen en smaak."

Reden
Ondernemend Heiloo organiseerde dit jaar voor het eerst de Ondernemingsprijs en de In de Kijkersprijs. Met deze prijs wil de vereniging  het ondernemerschap op een positieve manier onder de aandacht brengen. Daarnaast is Heiloo veel leuke en interessante ondernemingen rijk die door deze prijs onder de aandacht van leden van de vereniging en inwoners van Heiloo worden gebracht. De Ondernemingprijs onderstreept ook de betrokkenheid die de ondernemers met elkaar hebben. Niet alleen door elkaar voor te dragen, ook door elkaar business te gunnen.

Prijs
De winnaars werden beloond met een bronzen beeld van Heilooër kunstenaar Ditta Engel en natuurlijk met de eeuwige roem. Erkamp Projectservice mag een heel jaar lang de wisseltrofee vol trots in het bedrijf presenteren. Op de wisseltrofee  wordt de naam van de winnaar genoteerd. Deze naam zal op de sokkel gegraveerd blijven, waardoor er een historie van winnaars van deze prestigieuze prijs ontstaat. De In de Kijkersprijs is eveneens gemaakt door Ditta Engel en staat symbool voor ondernemerschap.

Zaterdag 15 december 2012 − bron: Uitkijkpost

2023-03-16 Met een drone de boomtoppen controleren en tuinen aanleggen op daken.
2022-12-28 Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie
2022-04-12 Festivals en ondernemers krijgen steun van gemeente Heiloo
2022-03-30 Contactgegevens aangeboden diensten vluchtelingen Oekra├»ne
2022-03-07 Veerkracht maatregelen 2022 gelanceerd
2022-02-12 Terrassen in Heiloo worden goedkoper voor de ondernemers.
2022-02-01 Wie is de snelste en wie de goedkoopste?
2022-01-15 Pinautomaat in winkel in Heiloo komt er, ondanks angst voor plofkraken.
2021-10-05 Meedenken over participatie

Meer nieuws met ondernemend ondernemers


Bron: Mariska Arbeidsdeskundig Advies
bron: Mariska Arbeidsdeskundig Advies
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman