Nieuws

Hardlopen en wandelen voor goed doel

ARCHIEF: Woensdag 30 januari 2013 HEILOO - Atletiekvereniging Trias en Rotary Club Heiloo willen mensen in beweging krijgen. Niet alleen om aan de gezondheid te werken, maar ook voor Playing for Success.

Op zondag 21 april 2013 zal voor de 5e keer de PCC Maalwaterrun gehouden worden. Vanwege dit eerste lustrum zal het evenement worden uitgebreid met wandeltochten van verschillende lengte. Er zal muziek klinken en er is een opblaaskussen aanwezig.

Voor jong en oud
De Maalwaterrun and Walk is voor jong en oud. Voor de allerkleinste deelnemers is er een Bambinoloop. De kinderen mogen over een echte atletiekbaan rennen of lopen. Als ze na 400 meter over de finish komen, krijgen ze een medaille.

De iets grotere kinderen kunnen mee rennen op het 2 kilometer parcours. Voor deelnemers boven de 12 jaar is een parcours uitgezet van 4 kilometer. Het slotstuk is een parcours van 10 kilometer. Dit jaar zal het parcours leiden over verschillende paden. U loopt dus niet in rondes.

Twee wandelroutes
Er zullen twee routes (6 km en 14 km) worden uitgezet. De tochten zullen u door de mooie omgeving van Heiloo voeren. U loopt vanaf het Maalwater door de (dan) bloeiende bollenvelden. Voor uw lunch zal worden gezorgd.

Waar loopt u voor?
Het inschrijfgeld zal worden gedoneerd aan Playing for Success. Dit is een initiatief waarmee leerlingen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar hun prestaties in taal, rekenen en ict verbeteren. Het gaat om leerlingen die minder presteren dan ze kunnen en soms achterblijven op het gemiddelde niveau.

Playing for Success draagt structureel bij aan het opheffen van deze leerachterstanden. Daarnaast levert Playing for Success een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen én een positiever zelfbeeld.

Beginnen met hardlopen?
Wilt u hardlopen, maar heeft u nog geen ervaring? Schrijf u dan nu in voor de Start-to-run trainingen die atletiek vereniging Trias geeft. U leert op een gezonde en leuke manier hardlopen. Op 21 april aanstaande bent u in staat om als hardloper deel te nemen aan de PCC Maalwaterrun.

Schrijf u nu in
De voorinschrijving voor deelname is nu gestart. U kunt zich inschrijven via internet. Daar vindt u ook meer informatie over de afstanden en de Start-to-run training. Heeft u geen internet, neemt u dan contact op met Mevrouw A. Busso op telefoonnummer 072-5340197.

Woensdag 30 januari 2013 − bron: Rotary Club Heiloo

2023-08-31 De Derde Helft van start
2023-06-07 Gaat dit voor meer (jonge) vissen zorgen?
2022-09-25 Meisje zwaargewond door trap van paard op manage
2021-03-14 Kaas als kans voor de kwetsbare kinderen.
2021-01-07 Laura de Witte traint in Zuid-Afrika
2020-10-12 Owen Westerhout loopt 5 kilometer voor het goede doel
2020-08-10 Koster dicht bij Top 10 allertijden
2020-07-03 Twee jongens in bootje treffen vrouw aan in sloot Heiloo
2019-08-12 Winst voor De Witte op EK Landenteams

Meer nieuws met maalwater trias rotary


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Roland Weyers
bron: Roland Weyers
Bron: Ronald Sunnotel
bron: Ronald Sunnotel
Bron: Gerard Oostermeijer
bron: Gerard Oostermeijer