Nieuws

Straatboksen bij Team Boot

ARCHIEF: Zaterdag 23 februari 2013 HEILOO - Er wordt vanavond een flink robbertje gevochten op Industrietrerrein Oosterzij, onder begeleiding van de professionals van Team Boot.

Straatboksen kan je een beetje vergelijken met Sterren Boksen: deelnemers die weinig tot nooit in de ring hebben gestaan maar het toch een keer willen mee maken hoe het is om daar te staan.

"Er wordt op iedereen zijn kunnen keihard getraind om een mooie prestatie te leveren. Sommige deelnemers vinden het zo leuk dat ze na nog meer trainen door stromen naar echte officiële wedstrijden", aldus Team Boot.

Kennismaking
Sommigen met groot succes zoals Bas de Muijnck, Sven Twisk en Nederlands Kampioen Muay Thai Zepha Vrede. "Deze jongens zijn ook ooit begonnen met de oefen training partijtje genaamd Straat Boksen. In de oefen training partijen hebben de deelnemers dezelfde bescherming aan als tijdens het trainen en er word HEEL vlug ingegrepen om de deelnemers te beschermen."

Spektakel
Vanavond vechten onder andere Gio Kokolodingu, Frank v/d Brom, Tony Schipper,  Ben Klunder, Joery Roele, Bram Zwart, Odin meijer en Kris Nelis. De hoofdpartij zal gaan zal gaan tussen Ronald "ROOTJE" Legito vs. "EAZY" Mo Ezzay, twee getalenteerde jonge mannen die doorgaan naar officiële wedstrijden. Wie het spektakel wil meemaken moet zich wel eerst aanmelden: wie niet op de gastenlijst staat komt er niet in.

Verhuizing
Na het Straatboksen viert Team Boot een afscheidsfeest want men gaat het pand verlaten. Met de nieuwe inrichting van het industrieterrein is er geen plaats meer voor de kickboxers. "Maandag 4 maart zal de eerste training plaats vinden bij onze nieuwe locatie gymzaal Capel-acker, wel zijn we nog op zoek naar een eigen locatie", vertelt organisator Josemir Poulino.


Ronald "ROOTJE" Legito en "EAZY" Mo Ezzay (foto: Team Boot)

Zaterdag 23 februari 2013 − bron: Team Boot

2013-06-04 Team Boot boksers winnen
2013-02-23 Straatboksen bij Team Boot
2011-08-31 Uit&Zo luidt nieuwe seizoen in
2011-06-03 Openlucht straatboksen bij Team Boot

Meer nieuws met straatboksen teamboot kickbox


Bron: The Bootcamp Club NHN
bron: The Bootcamp Club NHN
Bron: misterbrianyolo
bron: misterbrianyolo
Bron: InI
bron: InI
Bron: InI
bron: InI