Nieuws

Nu verbouwen scheelt veel geld

ARCHIEF: Maandag 8 april 2013 HEILOO - De btw op verbouwingen is per 1 maart verlaagd van 21% naar 6%. Uw voordeel kan bij een uitbouw zomaar oplopen tot ruim 12% van de totale bouwsom.

Het 6%-tarief is van toepassing op de arbeidskosten van alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in, en aan een woning alsmede het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen van (delen van) de woning.

"Aangezien deze maatregel maar één jaar geldig is, is het zaak om nu snel te beslissen", aldus Rick Kops van Kops aannemers.

Planning
"Over het algemeen neemt het maken van een bouwplan, tekeningen en het aanvragen van een vergunning altijd meer tijd in beslag dan verwacht. Om toch uw voordeel te halen uit deze tijdelijke maatregel adviseer ik iedereen om zo snel mogelijk actie te ondernemen”, zegt Kops.

Dorpsaannemer
Hoewel Kops aannemers zich inmiddels al ruim 100 jaar inzet voor niet alleen particuliere klanten maar ook woning corporaties als Kennemer Wonen en de Gemeente, hebben zij het karakter van dorpsaannemer toch weten te behouden. “Ook nu nog komt een dorpsgenoot af en toe zo maar binnenvallen voor een kop koffie en een gedegen advies”, vertelt Kops.

“Iedereen is even belangrijk, van groot tot klein onderhoud, van loodgieters tot stukadoorswerk, alles hebben we in huis. Zowel het vervangen van kozijnen, het leggen van nieuwe dakpannen alsmede het compleet verzorgen van uw uitbouw, bij Kops aannemers bent u bij het juiste adres."

Lees meer over de BTW verlaging op Rijksoverheid.nl

Maandag 8 april 2013 − bron: Kops Aannemers

2013-04-08 Nu verbouwen scheelt veel geld
2011-04-08 Beun mogelijk in mei open
2011-02-10 Filmclubs wijken uit naar GGZ
2011-02-03 Cinescoop hervat filmvertoningen

Meer nieuws met aannemer kops btw verlaging