Nieuws

Wildschut Eten & Drinken bestaat 15 jaar

ARCHIEF: Woensdag 10 april 2013 HEILOO - Vanwege het vijftienjarig jubileum is het de hele maand april feest bij Restaurant Wildschut Eten & Drinken. Dat wordt gevierd met tal van heerlijke aanbiedingen en leuke traktaties.


Leneke Wildschut begon in 1992 met de broodjeszaak die ze met haar zus Tonneke runde. Met de komst van Henk Wildschut, net als zijn zussen een echt horecamens, werd in 1980 de switch naar een restaurant gemaakt.

In die tijd een uitdaging als eerste niet-Orïentaals restaurant van Heiloo; het bleek een schot in de roos. In 2001 stopte slagerij van der Peet en verhuisde Wildschut naar het ruimere buurpand.

Vier jaar later werden de horecazaken Paul Las van Bennekom en Wildschut samengevoegd tot Wildschut Eten & Drinken. Het restaurant heeft in vijftien jaar tijd hoogte- en dieptepunten meegemaakt. De brand in 2009 heeft een enorme indruk achtergelaten. Leneke: ‘Dat zoveel mensen met ons hebben meegeleefd, heeft ons enorm gemotiveerd om door te gaan!’

Wildschut Eten & Drinken is een begrip in Heiloo en omstreken en is voor iedere gelegenheid van lunch en diner, zakelijk of privé, koffietafel of high tea, borreluurtje, avondfeest, bruiloft of condeolancereceptie tot en met luxe catering en afhaalgerechten. Wildschut Eten & Drinken, Stationsweg 82, telefoon 072-5321392, website www.wildschutetenendrinken.nl

Bekijk de aanbiedingen (PDF, 2 MB)

Woensdag 10 april 2013 − bron: Uitkijkpost

2014-03-09 Plaza Cinco op Stationsplein
2013-12-18 Lekker wandelen op de kortste dag
2013-06-07 Restaurantweek tijdens Kunst6daagse
2013-04-10 Wildschut Eten & Drinken bestaat 15 jaar
2013-03-09 MAGGS shoppingdag in Stationscentrum
2012-04-10 
2010-05-21 G-jeugd in het nieuw
2010-03-19 Heropening Wildschut nabij
2010-01-22 Wildschut wil frisse start

Meer nieuws met wildschut


Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn
Bron: Erik Zwaag
bron: Erik Zwaag
Bron: tessatetteroo
bron: tessatetteroo
Bron: tessatetteroo
bron: tessatetteroo