Nieuws

Uitkijkpost drukwinkel online

ARCHIEF: Woensdag 22 mei 2013 HEILOO - Vanaf heden kunt u voor al uw drukwerk gemakkelijk vanuit uw luie stoel of vanachter uw bureau online een prijsopgave aanvragen.

Uitgeverij Uitkijkpost, uitgever van het gelijknamige weekblad en van weekblad De Uitgeester, kent een lange geschiedenis in drukwerk die teruggaat naar het jaar 1934 en beschikt van huis uit over ruime expertise en ervaring in de verzorging van kwaliteitsdrukwerk. Werd drukwerk 75 jaar lang in de eigen drukkerij vervaardigd, tegenwoordig wordt dit uitbesteed aan drukkerijen die hoogwaardige kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. En daar profiteert de klant van.

Online offerte
Als het gaat om zakelijk- of reclamedrukwerk, promotiemateriaal, familie- of verenigingsdrukwerk, kaarten, flyers, folders, posters, boeken, tijdschriften etcetera; uw opdracht is bij de drukwinkel van de Uitkijkpost in goede en betrouwbare handen. Grote of kleine oplages, zwart-wit of full colour? U kunt het zo gek niet bedenken of de Uitkijkpost kan het proces -van het ontwerp tot en met het eindproduct- op maat en geheel naar wens verzorgen. Uiteraard behoort ook de verspreiding van drukwerk tot de mogelijkheden.

Op de website van de Uitkijkpost kunt u onder het kopje Drukwerk in het menu stap voor stap uw keuzen aanklikken; voor het formaat, de wijze van bedrukking, papiersoort en dergelijke. Na het invullen van uw adresgegevens kunt u uw aanvraag mailen, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.

Vakmensen
‘Achter’ de online Uitkijkpost Drukwinkel staat een creatief, ervaren en nauwkeurig team grafisch ontwerpers voor u klaar om al uw wensen te vertalen naar het eindproduct. Zij werken met Adobe Creative Suite en denken met u mee om de boodschap van elke vorm van drukwerk aan de lezer/ontvanger duidelijk en herkenbaar over te brengen. Voor informatie, overleg en vragen is Nico Admiraal het aanspreekpunt van de Uitkijkpost Drukwinkel; hij heeft als grafisch ontwerper bij de Uitkijkpost al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en heeft tal van opdrachten uitgevoerd. Zo heeft hij in samenspraak met de schrijvers Jaap de Graaf en Josta de Graaf – Gieltjes de lay-out ontworpen van ‘Heiloo, een dorp in oorlogstijd’. Een boek dat inmiddels bij veel Heilooërs in de boekenkast prijkt.

Bij de drukwinkel van de Uitkijkpost kunt u alle kanten op; heeft u kant-en-klaar beeldmateriaal dan kunt u dit digitaal aanleveren. Het team van de Uitkijkpost kan in goed overleg ook helpen met de lay-out, fotografie en tekst. Voordat het ontwerp naar de drukker gaat, krijgt u een digitale proefdruk ter inzage toegestuurd voor een laatste check zodat eventuele aanpassingen nog mogelijk zijn.

Aanbiedingen
De komende periode stunt de Drukwinkel van de Uitkijkpost met scherpe maandaanbiedingen. Houd daarom de website in de gaten of ga langs voor hoogwaardig drukwerk tegen lage tarieven en snelle levertijden. Uitkijkpost, De Hoefsmid 5, 1851 PZ Heiloo, tel. 072–5350175, www.uitkijkpost.nl (klik op Drukwerk), e-mail: info@uitkijkpost.nl

Woensdag 22 mei 2013 − bron: Drukkerij Uitkijkpost

2023-09-04 Wie nog reclamefolders wil, moet een sticker op zijn brievenbus plakken.
2020-04-30 Herdenkingskrant: Heiloo viert 75 jaar bevrijding
2020-04-29 Kranslegging 4 mei
2019-04-23 Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd door de burgemeester
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2018-06-08 Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo
2018-06-05 Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd
2018-06-04 Brand bedrijfspand Heiloo vermoedelijk aangestoken: politie zoekt getuigen
2018-06-01 Grote brand in centrum Heiloo onder controle

Meer nieuws met drukwerk uitkijkpost bedrijfbelicht


Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn