Nieuws

Open Dag bij Beauty & Health Madeleine

ARCHIEF: Woensdag 29 mei 2013 HEILOO - Op vrijdag 7 juni van 17.00 tot 19.00 uur houden vier aparte praktijken, alle gevestigd aan Kennemerstraatweg 452, open dag: Kapsalon Madeleine, Acupuntuur & Natuurgeneeskunde Heiloo, massagepraktijk Body & Soul en Studio Pura Vida!


Vier professionals bij wie het welbevinden van mensen centraal staat. Allen werken op een verantwoorde, natuurlijke en duurzame manier aan schoonheid en gezondheid; afzonderlijk of in een arrangement voor een mooi uiterlijk alsook schoonheid die van binnenuit komt.

Kapsalon
Initiator van het ‘beauty & health’ centrum is Madeleine de Boer. Zij vestigde zich met haar kapsalon in de voormalige praktijkruimte, waar voorheen een grote fysiotherapiepraktijk was gevestigd. Madeleine is hier in 2010, na 25 jaar vakervaring in een kapsalon in Alkmaar, voor zichzelf begonnen. In de schitterend ingerichte kapsalon, rustig gelegen aan de achterzijde van het pand, kunnen dames, heren en kinderen op afspraak terecht. Voor een vlotte, natuurlijke coupe, een uitgebreide haarbehandeling of een prachtig opgestoken bruidskapsel tot en met een zonnebankkuur. Door mond-tot-mondreclame weten velen Kapsalon Madeleine inmiddels te vinden. "Dit is de beste reclame die je kunt wensen!"

Acupunctuur
De royale voormalige praktijkruimte leent zich bij uitstek voor meerdere activiteiten. Madeleine zocht in de richting van aanvullende bedrijvigheid met een toegevoegde waarde. In 2011 kwam acupuncturist en natuurgeneeskundige Joyce Vermeeren erbij. Zij heeft hiervoor 17 jaar gepraktiseerd in Amsterdam en Bergen. Joyce onderstreept dat de Oosterse en Westerse geneeskunde elkaar prima aanvullen. ,,Voor chronische klachten bieden acupunctuur en natuurgeneeskunde, die uitgaan van de mens als geheel en van daaruit de oorzaak van een symptoom bestrijden, goede aanvullende behandelingen op reguliere zorg.” Joyce heeft zich gespecialiseerd in kindergeneeskunde, vrouwenklachten en kruidengeneeskunde.. Haar praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging NWP en behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Massage
Begin deze maand openden ook massagepraktijk Body & Soul en schoonheidsstudio Pura Vida! hun deuren aan de Kennemerstraatweg. Gediplomeerd ontspanningsmasseuse Mariët Bosschaart maakt op professionele wijze blokkades los en zorgt dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Maar bovenal biedt ze totale ontspanning voor lichaam en geest; door een betere doorbloeding vloeien stress en opgebouwde lichaamsspanningen weg en voelt u zich prettiger. Naast ontspanningsmassage biedt Mariët ook Cuppingmassage; een Chinese massagetechniek met nog meer dieptewerking. Een aangepaste ontspanningsmassage kan ook verlichting bieden bij sportgerelateerde spierpijnklachten. 

Schoonheidsspecialist
In Studio PuraVida! (geniet van het leven) zorgt gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround nagelstyliste Heidi Schepers voor schoonheid van buiten en binnen. Zij heeft elf jaar een eigen salon gerund in Purmerend. Heidi werkt in al haar lichaams- en gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten en make-up; Phytobiodermie voor voelbare energie en zichtbaar balans en de trendy kleuren van Mineralogie. Ook biedt PuraVida! een compleet afslankprogramma volgens Phytocure aan. Schoonheid van binnenuit wordt geboden door voedingsadviezen en hoogwaardige voedingssupplementen. 

Woensdag 29 mei 2013 − bron: Uitkijkpost

2020-04-30 Herdenkingskrant: Heiloo viert 75 jaar bevrijding
2020-04-29 Kranslegging 4 mei
2019-04-23 Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd door de burgemeester
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2018-06-08 Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo
2018-06-05 Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd
2018-06-04 Brand bedrijfspand Heiloo vermoedelijk aangestoken: politie zoekt getuigen
2018-06-01 Grote brand in centrum Heiloo onder controle
2018-05-29 Eerste ongeluk bij net geplaatste paaltjes op Stationsweg Heiloo

Meer nieuws met uitkijkpost bedrijfbelicht


Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn