Nieuws

Terriers begint aanleg waterveld

ARCHIEF: Zaterdag 22 juni 2013 HEILOO - Aanstaande maandag begint hockeyvereniging De Terriërs met de aanleg van het felbegeerde waterveld.

Gistermiddag hebben Pieter Haverkamp en Jan Meines namens de stichting Hockey Accommodatie Heiloo opdracht gegeven aan de firma Heijmans om het waterveld aan te leggen. Deze stichting is twee weken geleden opgericht en zal de hockeyvelden gaan exploiteren en verhuren aan de Terriërs.

WK-veld
Het waterveld wordt van het type Greenfields TX, dat is dezelfde mat van het WK 2014 in Den Haag, gelegd op een onderbouw van Zand-Lava-Schockpad (foam). Er komt wedstrijdverlichting conform NEN klasse 2, de op één na hoogste klasse lichtopbrengst. Het sproeisysteem met bronwater krijgt een voorraadvat van 20m3 en 8 sproeiers op staanders.

"Het bestuur is zeer verheugd dat het volgende hockeyseizoen onze vereniging over een nieuw waterveld kan beschikken, de toplaag is dezelfde die de KNHB gekozen heeft om het wereldkampioenschap in 2014 op te spelen. Het veld zal donkergroen zijn, de belijning wit en de uitloop een lichtere tint groen", zegt Roemer Boogaard, voorzitter van de hockeyvereniging..

Rondom het veld
Verder komt er een digitaal scorebord waarop met score en speeltijd worden getoond. Rond het veld komt een hekwerk van draadmat met stevige montage voor reclameborden. Naast de aanleg van het waterveld en een oefenveldje zullen ook de hoofdingang en de fietsstalling worden aangepast en verplaatst.

Aanstaande maandag 24 juni wordt begonnen met de aanleg. Eind augustus zal het waterveld klaar zijn. De ingebruikname bij de start van het hockeyseizoen zal feestelijk worden gevierd. Voor de financiering vanuit de vereniging zelf voor de aanpassing van de accommodatie zijn nog steeds m2 te koop.

Zaterdag 22 juni 2013 − bron: HV De Terriërs

2016-12-06 Terriers wil de lange weg terug inslaan
2016-11-06 Terriers maakt veel verkeerde keuzes
2016-10-30 Terriers loopt tegen zuur verlies in Rotterdam op
2016-10-27 Verdriet over verlaten Terriers staat voor hockeyster Lise Donkersloot stap omhoog niet in de weg
2016-10-24 Terriers lukt het om ook slechte duels te winnen
2016-09-12 Nijmegen komt te vroeg voor ’Terriers in opbouw’
2016-09-07 Veel wijzigingen bij hockeyteams AMHC en Terriers
2016-07-17 Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen
2016-05-11 Laura Hakvoort: ’Een vreemde gewaarwording’

Meer nieuws met terriers


Bron: Maikel Sombroek
bron: Maikel Sombroek
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: HC Rotterdam Dames-1
bron: HC Rotterdam Dames-1
Bron: CvB Umpire Academy
bron: CvB Umpire Academy