Nieuws

Nieuw restaurant: Os Steakhouse

ARCHIEF: Woensdag 14 augustus 2013 HEILOO - Gewoon in de buurt een hapje eten buiten de deur voelt bij het nieuwe restaurant Os Steakhouse als thuiskomen.


Geen ingewikkeld gedoe, de gevarieerde menukaart is zeer betaalbaar en met gangbare vlees- en visgerechten en diverse maaltijdsalades bovendien voor een breed publiek aantrekkelijk. Het interieur is knus, eigentijds en sfeervol, de ronde tafels staan op een prettige afstand van elkaar opgesteld.

Os Steakhouse nodigt uit om spontaan even binnen te lopen, als je bijvoorbeeld geen zin hebt om zelf te koken en toch niet duur uit eten wilt. Os Steakhouse draait met een klein maar super gemotiveerd team -zowel in de keuken als in de bediening- dat de gasten met warmte onthaalt.

Gastvrouw
Hajet Attazi, gastvrouw en het gezicht van de zaak, is de gemoedelijke sfeer die het pas geopende Os Steakhouse uitstraalt op het lijf geschreven. Hajet is van meerdere markten thuis. Want behalve horeca-ervaring en een succesvolle carrière als model, waarin ze aan tal van internationale modecampagnes en -shows heeft meegewerkt (ze heeft onder andere meerdere malen in de ‘Amsterdam Fashion Week’ meegelopen), heeft ze tussendoor ook nog een economisch juridische studie gevolgd.

Maar de meeste affiniteit heeft Hajet met de horeca. "Hierin kan ik het beste van mezelf kwijt. Ik ben nu eenmaal een sociaal dier, ik houd ervan om gasten te ontvangen en hen in een ongedwongen sfeer een leuke avond te bezorgen." Hajet heeft met veel plezier in het restaurant van haar zus en zwager in Baarn meegedraaid. De uitdaging om het laagdrempelige Os Steakhouse in Heiloo en omgeving op de kaart te zetten gaat ze dan ook met veel enthousiasme aan.

Simpel en lekker
Datzelfde geldt voor kok Klaas, die de keuken aanstuurt. De no-nonsense formule van Os Steakhouse is er één waar ook hij zich helemaal in kan vinden. "Geen ingewikkelde fratsen, simpele maar wel lekkere gerechten, bereid met dagverse producten van topkwaliteit!" Klaas heeft hiervoor in meerdere restaurants gewerkt, onder meer bij de buren van ‘twee deuren verderop’.

De kaart van Os Steakhouse biedt voor ieder wat wils. Liefhebbers van een mooi stuk vlees of vis van de grill komen zeker aan hun trekken. Heeft u het liever gebakken? Ook geen probleem! Een lekkere hamburger, riant portie saté, een mooi stuk Iers rundvlees, zeetong of tonijnsteak; zomaar een paar (h)eerlijke gerechten die hun bestaansrecht allang hebben bewezen! Iedereen kan ‘naar eigen smaak en trek’ zijn maaltijd samenstellen, met keuze in sauzen en een aantal bijgerechten.

Ondernemer Yassine Hanyn, die met Os Steakhouse een compleet andere koers vaart en met dit team vol vertrouwen het avontuur aangaat, is trots dat het karakteristieke pand waaraan hij zo verknocht is een treffende bestemming heeft gekregen.

Os Steakhouse, Kennemerstraatweg 107, 1851 BC Heiloo, tel. 072-8009966, www.osheiloo.nl

Woensdag 14 augustus 2013 − bron: Uitkijkpost

2020-04-30 Herdenkingskrant: Heiloo viert 75 jaar bevrijding
2020-04-29 Kranslegging 4 mei
2019-04-23 Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd door de burgemeester
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2018-06-08 Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo
2018-06-05 Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd
2018-06-04 Brand bedrijfspand Heiloo vermoedelijk aangestoken: politie zoekt getuigen
2018-06-01 Grote brand in centrum Heiloo onder controle
2018-05-29 Eerste ongeluk bij net geplaatste paaltjes op Stationsweg Heiloo

Meer nieuws met uitkijkpost bedrijfbelicht


Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn