Nieuws

Bowling- en Partycentrum Heiloo

ARCHIEF: Woensdag 2 oktober 2013 HEILOO - Als de dagen korter worden en u toch graag ontspanning buitenshuis zoekt, dan hoeft u niet ver te zoeken.


Voor een afwisselende, middag- of avondvullende, sportieve en daarnaast zeer betaalbare manier van uitgaan waar jong en oud plezier aan beleeft, zit u goed bij Bowling- en Partycentrum Heiloo. De combinatie van actief bezig zijn, gezellig eten en/of borrelen in het restaurant of het sfeervolle cafégedeelte met prachtige ruime serre biedt vermaak voor de hele familie.

Het gemoedelijke uitgaanscomplex aan de Kennemerstraatweg in Heiloo is ook een zeer geschikte ambiance voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feestelijke gelegenheden. Met z’n tweetjes of een gezelschap van tweehonderd man, in Bowling- en Partycentrum Heiloo wordt iedereen gastvrij onthaald. Hier geen super opgedirkt zitten, maar ‘vrijheid blijheid’, het plezier van uitgaan en toch dichtbij huis. Bowlen is voor iedereen.

Arrangementen
Uit de vele mogelijke arrangementen zijn de plateservice arrangementen uitermate populair. Een uur bowlen inclusief een smakelijke schotel met ruime keuze uit kwaliteitproducten: hamburger, saté, varkenshaas medaillons, zalm of sparerib met pommes frites, opgemaakt met een dagvers huisgemaakt saladegarnituur is reeds mogelijk vanaf € 14,- per persoon.

Ook het tafelgrill arrangement is een uitstekende keuze en is gezellig voor jong en oud. Hierbij krijgt u een heerlijke kom soep geserveerd, gevolgd door een rijkelijk gevulde schaal met diverse vleessoorten die naar eigen smaak op de hete bakplaat aan tafel worden gegrild, knapperig stokbrood, pommes frites, diverse sauzen en keuze uit een gevarieerd saladebuffet. Voor alle arrangementen wordt met dagverse kwaliteitsproducten gewerkt, afkomstig van lokale leveranciers. Zo komt bijvoorbeeld het vlees van horecaslager De Weijdehoeve, de groenten van de firma Liefting en het gebak van banketbakkerij Van Velzen: alle zijn in de wijde omgeving bekend om hun producten van hoogwaardige kwaliteit.

Gezellig genieten
Bowling- en Partycentrum Heiloo is al bijna veertig jaar een begrip in Heiloo en omstreken. Het is een gemoedelijk Heilooër familiebedrijf, gerund door de familie Hommes en het team trouwe medewerkers. Het partycentrum heeft een paar jaar geleden een complete metamorfose ondergaan en heeft een eigentijdse uitstraling waarin u ouderwets gezellig geniet. Bowlingcentrum Heiloo heeft een actieve bowlingvereniging en behoort met bijna 300 leden, die in het bowlseizoen tijdens de leagueavonden het tegen elkaar opnemen, tot één van de grootste bowlingverenigingen van Nederland. Bovendien is Heiloo sinds kort een superfanatieke G-bowl afdeling rijk.

Het bowlingcentrum in Heiloo telt 16 banen, dus ook op doordeweekse dagen kan er volop recreatief gebowld worden, al dan niet in combinatie met een luxe borrel- en/of dinerarrangement. Daarnaast is bowlen in combinatie met een kindermenu een leuke manier om buitenshuis een kinderpartijtje te vieren. Bowling- en Partycentrum Heiloo beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid, is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen.

Familie Hommes, Kennemerstraatweg tel. 072-5331992, www.bowlingheiloo.nl, e-mail info@bowlingheiloo.nl

Woensdag 2 oktober 2013 − bron: Uitkijkpost

2020-04-30 Herdenkingskrant: Heiloo viert 75 jaar bevrijding
2020-04-29 Kranslegging 4 mei
2019-04-23 Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd door de burgemeester
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2018-06-08 Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo
2018-06-05 Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd
2018-06-04 Brand bedrijfspand Heiloo vermoedelijk aangestoken: politie zoekt getuigen
2018-06-01 Grote brand in centrum Heiloo onder controle
2018-05-29 Eerste ongeluk bij net geplaatste paaltjes op Stationsweg Heiloo

Meer nieuws met uitkijkpost bedrijfbelicht


Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn