Nieuws

Gemeente kapt met gemeentegids

ARCHIEF: Maandag 14 oktober 2013 HEILOO - Gemeente Heiloo stopt met de gemeentegids, de papieren gids met gemeentelijke informatie.

De gemeentegids was een praktische wegwijzer, bestemd voor (nieuwe) inwoners. De gids bood daarnaast ook informatie over het gemeentebestuur, de gemeentelijke organisatie en de producten en diensten.

"De gemeente geeft vanaf dit jaar geen gemeentegids meer uit, omdat de gids in steeds minder huishoudens gebruikt wordt. De gemeentelijke informatie kunt u vinden op onze website", meldt de gemeente.

Gids zonder gemeente
Uitgever LokaalTotaal heeft aangegeven dat zij het A t/m Z gedeelte in Heiloo wil uitbrengen. Men heeft stichtingen en verenigingen al benaderd voor een kosteloze vermelding van de gegevens. "Dit is op eigen initiatief en dus zonder medewerking van de gemeente", benadrukt men.

Internet
De meest actuele informatie van Gemeente Heiloo is al langer te vinden op de website van de gemeente. En het meest complete overzicht met verwijzingen naar websites van organisaties, instellingen, bedrijven en winkels in Heiloo staat al jaren helemaal gratis op www.heiloo-online.nl/links

Maandag 14 oktober 2013 − bron: Gemeente Heiloo

2013-10-14 Gemeente kapt met gemeentegids
2009-01-06 Hal gemeentehuis wordt opgeknapt
2008-04-28 Geen sirene op 5 mei

Meer nieuws met gemeentegids