Nieuws

Ondernemingsverkiezing 2013 in het teken van Vooruit

ARCHIEF: Maandag 14 oktober 2013 HEILOO - Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo heeft de aftrap gegeven voor de Ondernemingsverkiezing Heiloo 2013.

De stemlijsten op de website van Ondernemend Heiloo (www.ondernemendheiloo.nl) wachten op uw stem! Welk Heilooër bedrijf of zelfstandig ondernemer verdient volgens u de ‘Ondernemingsprijs 2013’ of ‘In de Kijkerprijs’? Vrijdag 13 december wordt tijdens de jaarlijkse feestavond de uitslag bekend gemaakt. Het thema van de verkiezing is ‘Vooruit’.

Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen; ondernemers, leden van een sportclub die zo hun waardering voor hun sponsor uiten, maar ook dorpsgenoten die een ondernemer of bedrijf bewonderen. Elke stem voorzien van een goed onderbouwde toelichting telt mee en weegt, naast het oordeel van de onafhankelijke vakjury, mee in de uitslag.

Ondernemend Heiloo
De Ondernemingsverkiezing is in het leven geroepen door ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo. De vereniging behoort - verhoudingsgewijs met het inwonersaantal - met 225 aangesloten leden tot één van de grootste en meest actieve ondernemingsverenigingen van Nederland.

Bestuurslid Rob van der Wal is trots op het bruisende lokale ondernemersklimaat, waar menig bedrijf nauw met elkaar samenwerkt. "In ons dorp zijn veel bijzondere bedrijven gevestigd, waarvan -buiten de branche om- eigenlijk maar weinig Heilooërs weten wat de activiteiten zijn. Wie zijn zij, wat doen zij? Ondernemend Heiloo wil het Heilooër bedrijfsleven meer in de schijnwerpers zetten!"

In het kader van schaalvergroting zoekt Ondernemend Heiloo ook samenwerkingsverbanden met verenigingen uit buurtgemeenten. De vereniging waardeert de positieve houding van de gemeente Heiloo richting ondernemers die in het dorp gevestigd zijn of zich hier willen vestigen.

Ondernemingsprijs
De Ondernemingsprijs is een jaarlijkse wisselprijs, uitgereikt aan een in Heiloo gevestigde ondernemer die zich in de loop der jaren bewezen heeft, innovatief en/of duurzaam onderneemt, waarbij personeel de kans krijgt zich te ontwikkelen en waarvan het bedrijf een maatschappelijke waarde vertegenwoordigt voor Heiloo. De In de Kijkerprijs is een aanmoediging voor een jong en/of veelbelovend bedrijf of ondernemer.

Stemmen kan tot half november. Daarna buigt de onafhankelijk vakjury zich over de ondernemers/bedrijven die de meeste stemmen hebben gekregen en onderzoekt of deze aan de criteria voldoen om in aanmerking te komen voor plaatsing op de uiteindelijke nominatielijst. Begin december wordt het spannend; dan worden de genomineerden bekend gemaakt. Wie of welk bedrijf uiteindelijk de felbegeerde prijs in de wacht sleept, blijft tot het laatste moment strikt geheim.

Breng uw stem uit


Erkamp Projectservice en Silhouet & La Locanda vielen vorig jaar in de prijzen (foto: Ondernemend Heiloo)

Maandag 14 oktober 2013 − bron: Uitkijkpost

2018-03-06 Verkiezingsdebat 14 maart in Cultuurkoepel
2016-12-14 Vernieuwende ondernemers
2015-12-01 Afslag A9 in Heiloo, wel of niet doen? [VIDEO]
2014-12-13 Winnaars Ondernemingsverkiezing 2014 bekend
2014-09-19 Stem nu op de Publieksprijs in Ondernemingsverkiezing 2014
2014-09-11 MVO-markt voor ondernemers
2014-08-14 Opnieuw prijs voor ondernemers
2014-03-06 Goed debat zonder verrassingen
2014-02-21 Debathap met de lijsttrekkers

Meer nieuws met ondernemingsprijs ondernemend heiloo


Bron: Eensgezindheid
bron: Eensgezindheid
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Ondernemend Heiloo
bron: Ondernemend Heiloo
Bron: Ondernemend Heiloo
bron: Ondernemend Heiloo