Nieuws
Gekke groentes bij De Loocatie
ARCHIEF: Maandag 10 februari 2014 HEILOO - Jente de Vries van Kromkommer neemt afgekeurde groenten mee naar het toprestaurant van Hans Kok.
Plaatsgenote Jente is mede-oprichter van Kromkommer, de organisatie die voedselverspilling wil tegengaan. Onder andere is men bezig met een project om gekke groentensoep in de winkel en op tafel te krijgen.
Heiloo Energie is gecharmeerd van het duurzame initiatief en verzorgt een apart diner: vier gangen met gekke groentes met een lezing door onze eigen Jente. Zij vertelt tussen de gangen door over de duurzaamheid van betreffende voedsel.
Schitterend
"Jente en de eigenaar Hans Kok van Restaurant De Loocatie zijn door Heiloo Energie benaderd. Hans zal samen met zijn koks de door Jente meegebrachte gekke groentes in speciale gerechten laten schitteren", kondigt het duurzame burgerinitiatief het bijzondere diner aan.
Aanschuiven aan tafel bij De Loocatie en verrast worden door ondernemer/wereldverbeteraar Jente kan op donderdag 27 maart 2014. De avond begint om 18.00 uur en de kosten bedragen 39,50 euro per persoon, inclusief twee glazen wijn en een kopje koffie.
2020-11-16 Kaptein gaat voor duurzaam ondernemen
2020-11-06 Laat u informeren over de inkoopactie woningisolatie
2020-04-19 De keuze voor Heiloo: Zonnepanelen, windenergie of beide?
2020-02-07 Wethouders sparren met leerlingen Elckerlyc over energiebesparing
2020-01-29 Samenwerken aan nieuwbouw, investeringen, duurzaamheid
2019-06-14 Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland wonen 'duurzaam' samen
2019-04-08 Wijkgerichte aanpak energiebesparing in Blockhovepark
2018-12-13 De BUCH koopt maatschappelijk verantwoord in
2018-09-05 Duurzaamheidsfestival SuperSchoon
Meer nieuws met kromkommer loocatie duurzaam