Nieuws

De Kleine Prins in De Beun

ARCHIEF: Woensdag 19 februari 2014 HEILOO - Theater Van Santen komt met een spannende minimusical midden in de voorjaarsvakantie naar ons eigen theater.

Op woensdag 26 februari aanstaande krijgt theater De Beun prinselijk bezoek. En wel in de vorm van de minimusical De Kleine Prins, gebaseerd op het bekende, gelijknamige boek van Antoine de Saint-Exupéry, Frans schrijver en vliegenier.

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet.

Avontuur
Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Hij ontmoet een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Ten slotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Kleine Prins helpt hem en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Eerdere minimusicals van hett gezelschap Theater Van Santen waren Peter en de Wolf en Pietje Bell en de Zwarte Hand, die allebei volle zalen trokken. De voorstelling duurt een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kaarten kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar via de website van de Vrienden van de Beun, bij De Schrijverij, het Trefpunt, de bibliotheek in Heiloo en in het theater.

Woensdag 19 februari 2014 − bron: Vrienden van De Beun

2019-10-16 Sportspektakel & Dreumesochtend in de herfstvakantie
2019-06-30 Op vakantie? Gebruik de KopieID app
2019-04-04 May Day voor Theaterbende
2019-04-01 Vakantieprogramma voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod
2019-02-06 Sportspektakel Heiloo in de voorjaarsvakantie
2018-09-27 VakantieFUN in herfstvakantie voor kinderen met GGZ-zorgindicatie
2018-05-29 VakantieFUN voor kinderen met jeugdhulp
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor HeilooĆ«r theater De Beun

Meer nieuws met theater vakantie


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun