Nieuws

Energieker Leven: Sneller Fit

ARCHIEF: Woensdag 19 februari 2014 HEILOO - Een goede balans tussen Voeding, Beweging en Ontspanning, drie belangrijke ingredi√ęnten voor een energieker leven waarmee vital life coach Maarten Nieuwmeijer met zijn cursisten aan de slag gaat.

Want te veel stress, slaapgebrek, teveel of ongezond eten, overgewicht, te weinig beweging of een combinatie ervan zorgen ervoor dat de balans verstoord raakt. Hierdoor voelen mensen zich minder energiek en stijgt hun gewicht. Het doorbreken van ingeslepen ongezonde gewoonten is de oplossing naar een  gezonde en energieke leefstijl.

Voorproefje
Met het gratis Sneller Fit programma van Energieker Leven kan iedereen, die aan één of meerdere punten iets wil veranderen, ervaren hoe je in vier weken -ongeacht het punt vanwaar je start- je al lekkerder in je vel voelt zitten. De ervaring leert dat je na vier weken Sneller Fit je 20 % gelukkiger voelt. Het Sneller Fit programma is een gratis en vrijblijvend voorproefje van wat Maarten met Energieker Leven nog meer te bieden heeft.

Voor mensen met energie- en/of gewichtsproblemen, die net dat zetje nodig hebben, een unieke kans om gratis onder deskundige begeleiding te sporten met een gezellige club mensen. Heerlijk in de buitenlucht; een total body work-out op het strand of in parken en bossen in en rondom Heiloo, waarbij plezier voorop staat! Als je meer resultaat wilt bereiken en je weet dat je dit niet alleen kan dan kun je het vervolgprogramma volgen waarin Maarten je als personal vital life coach begeleidt.

Bewuste keuze
Maarten heeft jarenlang als leidinggevende in het bankwezen gewerkt, totdat hij twee jaar geleden het roer compleet omgooide. Als fanatiek halve marathonloper lette hij al goed op zijn lijf en conditie. Dat hij zich daardoor lekkerder voelde in het dagelijks leven, was mooi meegenomen. Gedreven om onafhankelijk en zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn keuzes, maakte Maarten in 2012 de stap naar zelfstandigheid en begon met Energieker Leven. "Als je bewust ergens voor kiest, beleef je er veel meer plezier aan!"

Hij volgde diverse opleidingen, onder meer de opleiding tot vital life coach aan de Academie voor Holistisch Coachen, HBO medische basiskennis en de opleiding tot gewichtsconsulent. Eigen ervaring, een aantal testtrajecten en die opleidingen hebben geleid tot een totaalvisie om anderen op weg te helpen naar een betere leefstijl. Energieker Leven richt zich op hard werkende mensen met gewicht, stress en/of energieproblemen; grote of kleine. Stap voor stap en vanuit een positieve benadering leert Maarten hen bij zichzelf te herkennen wat nodig is om je lekker in je vel te voelen. Het Sneller Fit Programma geeft je de energie om jezelf te kunnen verbeteren.

Op 23 februari 2014 start een nieuwe groep van het Sneller Fit programma. Je kunt je opgeven bij Maarten Nieuwmeijer, Harrelaers 34, 1852 KW Heiloo, tel. 06-41011468, Facebook: Energieker Leven. www.energiekerleven.nl, e-mail: maartennieuwmeijer@energiekerleven.nl

Woensdag 19 februari 2014 − bron: Uitkijkpost

2020-04-30 Herdenkingskrant: Heiloo viert 75 jaar bevrijding
2020-04-29 Kranslegging 4 mei
2019-04-23 Prijsuitreiking gedichtenwedstrijd door de burgemeester
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2018-06-08 Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo
2018-06-05 Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd
2018-06-04 Brand bedrijfspand Heiloo vermoedelijk aangestoken: politie zoekt getuigen
2018-06-01 Grote brand in centrum Heiloo onder controle
2018-05-29 Eerste ongeluk bij net geplaatste paaltjes op Stationsweg Heiloo

Meer nieuws met uitkijkpost bedrijfbelicht


Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn