Nieuws

Lente Bockbieren in alle smaken

ARCHIEF: Dinsdag 8 april 2014 HEILOO - Aanstaand weekend is de tweede Bokkentocht, dit keer in het teken van de lente. De drinklijst belooft weer veel lekkers.

In oktober was de eerste Bokkentocht in Heiloo en Limmen. Bierliefhebbers gingen langs diverse horecazaken om verschillende bockbieren te drinken. Zaterdag 12 april aanstaande vindt de tweede Heilooër Limmer Bokkentocht plaats.

De eerste voorjaarseditie zal in het teken staan van Voorjaarsbieren en Lentebokken. De opzet is dezelfde gebleven: vanaf 14.00 uur met stempelkaart een rondje maken langs de acht deelnemende horeca uitspanningen.

Speciale bieren
Naast de bekende bieren zijn er ook weer vele bijzondere: Kwartje Koffie heeft Klein Duimpje Tulpenbok. Brasserie in ’t Groen schenkt Steenbrugge Blond. De Lantaarn heeft het lokale Dampegheest Ut 1e Kieft-ai. La Strada heeft Duits & Lauret Kiem en Texels Springtij. Thuis Bij heeft Leckere SpringHaver en Het Vennewater Paasij. De Wit heeft Praght Lentebock en Ramses Zuiglam.

Bij de bieren wordt ook een hapje van het huis geserveerd en sommige zorgen ook voor begeleidend vertier. Bij Café de Wit zal JUS Live Music de muziek verzorgen en tussen het spelen door zelf ook de diverse bieren proberen. Met een volle stempelkaart kan je een leuk cadeau ophalen.

Dinsdag 8 april 2014 − bron: HeilooĆ«r Limmer Bokkentocht

2014-09-08 Tweede Herfstbokkentocht op stapel
2014-04-08 Lente Bockbieren in alle smaken
2014-03-03 Tweede editie van Bokkentocht
2013-10-18 Heerlijk bockbier voor Bokkentocht
2013-10-01 

Meer nieuws met bokkentocht bockbier


Bron: bram_bruin
bron: bram_bruin
Bron: Jessica
bron: Jessica
Bron: bram_bruin
bron: bram_bruin
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online