Nieuws

Jisse Waasdorp vertrekt bij Terriers

ARCHIEF: Maandag 16 juni 2014 De succescoach van het vermaarde Dames 1 gaat aan de slag als de nieuwe trainer/coach van Amsterdam.

Onder leiding van Jisse Waasdorp wisten de dames van hockeyvereniging De Terriërs op een zandveld promotie op promotie te stapelen. Uiteindelijk werd de hoogste competitie van Nederland, de Hoofdklasse, bereikt.

Vandaag maakte het bestuur bekend dat onze dorpsgenoot komend seizoen de nieuwe trainer/coach van hoofdklasser Amsterdam Dames 1 is. "Dit is een geweldige prestatie en wij feliciteren hem hier natuurlijk mee!"

Mooie stap
"Coach zijn van Amsterdam Dames 1 is voor mij een prachtige uitdaging die ik vol enthousiasme aanga," zegt Waasdorp. "Ik ben met heel veel plezier jarenlang coach bij Terriers geweest en zie deze overstap als een mooie stap in mijn carrière."

Het plan van Waasdorp om Heren 1 te gaan coachen is daarmee van de baan. "Gelukkig blijft Jisse aan onze club verbonden als Hoofd Technisch Zaken met ondersteuning van Rob Kaan. Wij zijn ver gevorderd om de begeleiding van Heren 1 opnieuw in te richten. Wij verwachten hierover op korte termijn te kunnen berichten", weet het bestuur.

Verandering
Ook sterspeelsters Daphne en Denise Admiraal verruilen hun eigen, vertrouwde cluppie in Heiloo voor een Hoofdklasser. Zij spelen het komend seizoen voor het Haagse HDM, dat dit jaar als negende in de competitie eindigde. Aanstormend coach-talent Jeroen Visser neemt ons Dames 1 onder zijn hoede.

Maandag 16 juni 2014 − bron: De Terriers

2016-12-06 Terriers wil de lange weg terug inslaan
2016-11-06 Terriers maakt veel verkeerde keuzes
2016-10-30 Terriers loopt tegen zuur verlies in Rotterdam op
2016-10-27 Verdriet over verlaten Terriers staat voor hockeyster Lise Donkersloot stap omhoog niet in de weg
2016-10-24 Terriers lukt het om ook slechte duels te winnen
2016-09-12 Nijmegen komt te vroeg voor ’Terriers in opbouw’
2016-09-07 Veel wijzigingen bij hockeyteams AMHC en Terriers
2016-07-17 Terriers drie keer voor de competitie naar Nijmegen
2016-05-11 Laura Hakvoort: ’Een vreemde gewaarwording’

Meer nieuws met terriers jisse waasdorp


Bron: Maikel Sombroek
bron: Maikel Sombroek
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: HC Rotterdam Dames-1
bron: HC Rotterdam Dames-1
Bron: CvB Umpire Academy
bron: CvB Umpire Academy