Nieuws

Grieks mediterrane catering Katialo

ARCHIEF: Woensdag 2 juli 2014 Wie eens iets anders wil proberen, kan sinds kort terecht bij onze plaatsgenoot Antonio Iliadakis.


Katialo betekent in het Grieks iets anders. En anders is het. Dat is wat Antonio Iliadakis, geboren op Kreta, aan u wil laten proeven vanuit zijn eigen keuken thuis.

Na jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt om ervaring op te doen, zowel op Kreta als in Düsseldorf, waar hij ook zijn eigen restaurant heeft gehad, is het nu tijd voor iets anders.

Mediteraan
In september 2010 is Antonio naar Nederland gekomen en in mei is zijn Grieks mediterrane catering begonnen in Heiloo. "Om u te kunnen laten genieten van alle lekkere en mooie producten die deze keuken te bieden heeft. Met veel plezier maak ik hier diverse schotels en buffetten voor u klaar", zegt de goedlachse Griek.

Ook een barbecue of een lekkere maaltijd bij de mensen thuis bereid, behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een gezellig hapje in het thuisrestaurant (op afspraak). "Maar als u wat anders in gedachten heeft kom dan gezellig even langs om dit te bespreken."

Katialo, Het Bleekveld 1, 1852 JH Heiloo - www.katialo.nl - tel. 06-26228359 - e-mail info@katialo.nl

 
Woensdag 2 juli 2014 − bron: Katialo

2014-07-02 Grieks mediterrane catering Katialo

Meer nieuws met katialo