Nieuws

Tennis Clinic voor mensen met een beperking

ARCHIEF: Vrijdag 8 augustus 2014 Op zondagmiddag 17 augustus stelt Tennis Club Heiloo United haar banen beschikbaar voor mensen met een beperking, om op deze wijze zoveel mogelijk mensen in de regio kennis te laten maken met het tennissen.

Onder leiding van de door TCHU beschikbaar gestelde diplomeerde en gekwalificeerde trainers en begeleiders met het nodige materiaal, zal deze clinic professioneel worden verzorgd. Rollers zijn ook van harte welkom.

Vanuit de gedachte van Sportraad Heiloo voor een platform voor sport en bewegen voor MMEB, organiseert TCHU in samenwerking met Stichting Gehandicapten Sport Heiloo nu voor de 2e keer deze clinic.

"De reeds bestaande organisaties van het G-Voetbal HSV, stichting Sportlijf en het G-Bowlen hebben elkaar al in dit Platform gevonden en kunnen daarom zorgen, dat een zo'n groot mogelijk publiek bereikt wordt", meldt Frans Endel van Sportraad Heiloo.

De deelnemers, waarvan ook de broers en zussen deel mogen nemen, worden om uiterlijk 15.15 uur verwacht op het tennispark aan de Dors 1 in Heiloo. Ook zijn de ouders, familieleden, vrienden, kennissen en al hun supporters natuurlijk van harte welkom. "De clinic staat in het teken van een piraten festival en we zouden het heel leuk vinden als de deelnemers en aanwezigen zich hierop willen kleden."

De clinic is van 15.30 tot 17.00 uur. Vervolgens komt piraat Captain Jack Sparrow in hoogst eigen persoon om de aanwezigen te verrassen met één van zijn spannendste avonturen. Na afloop wordt gezamenlijk gegeten.

Mede door de financiële ondersteuning van Stichting KEES en AnsvarIdea verzekeringen, die zich garant hebben gesteld voor een groot deel van de kosten, zijn aan dit evenement geen kosten verbonden. Deelnemers kunnen zich opgeven via het emailadres mmeb.tennis@gmail.com Meer info kunt u vinden op de websites www.tcheiloounited.nl en www.sportraadheiloo.nl

Vrijdag 8 augustus 2014 − bron: Sportraad Heiloo

2022-11-26 Sportraad Heiloo heft zichzelf op.
2021-07-16 Racketsport rukt op: indoor tennishal De Dors wordt Plaza Padel Heiloo.
2021-07-03 Indoor tennishal De Dors wordt padelcentrum
2021-07-02 Sportraad Heiloo als ’politiek influencer’.
2021-06-22 ITF Hoofdtoernooi van start
2020-12-18 Coronasteun voor bibliotheek, Witte Kerk en Sportraad Heiloo
2017-01-06 Streep door Sportgala Heiloo
2016-10-05 Gebruik van rubbergranulaat op kunstgras sportvelden
2016-07-10 Houtenbos beste

Meer nieuws met sportraad tennis


Bron: KNSA Schietsport
bron: KNSA Schietsport
Bron: TC Heiloo United
bron: TC Heiloo United
Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans
Bron: OBS De Springschans
bron: OBS De Springschans