Nieuws

Zondag 25 november December Fair

ARCHIEF: Vrijdag 23 november 2007 Zondag 25 november vindt aan de zeeweg te Heiloo de Decemberfair plaats. Na het succes van Countryfair Heiloo wordt dit jaar ook een Decemberfair in Heiloo georganiseerd. Deze fair richt zich op de gezellige feestmaand met Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw.

Je lief trakteren op een hartstochtelijk kerstcadeautje? Zin om je wintertuin te veranderen? Of ben je op zoek naar accessoires om je zorgvuldig voorbereide kerstdiner op de allermooiste tafel te presenteren? Je vind het allemaal op de Decemberfair! Laat je verrassen door de sfeervolle gedecoreerde hal, fonkelende lichtjes en romantische kraampjes. De 55 standhouders zijn zorgvuldig geselecteerd met als resultaat dat de fair veel te beiden heeft. Ontdek bijzondere presentjes voor jezelf, familie en vrienden. Doe inspiratie op om de ‘donkere dagen’ warm en behaaglijk door de brengen.

Een tipje van de sluier? Bezoek bijvoorbeeld de stand van ComfyCasa met prachtige poncho’s. Bekijk de prachtige kerstballen van Kippetje Tok. Voel de warme zweedse truien van Midzomerleven. Sla heerlijk hertenvlees of brood in. Vind uniek kinderspeelgoed bij de Cadeau- en verzamelwinkel, er is eigenlijk te veel om op te noemen!

De Decemberfair vindt plaats zondag 25 november van 10.00 – 17.00 uur op het terrein van HS Heiloo aan de Zeeweg in het park "De Neg" te Heiloo. Er is voldoende gratis parkeerruimte. De toegangsprijs is € 3,- per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. Bij inlevering van de uitgeprinte bon van de website, ontvangt u een gratis glas glühwein. Meer informatie? Op de website www.decemberfair.nl vind je naast alle informatie over de standhouders en het volledige programma ook een routebeschrijving.

Vrijdag 23 november 2007 − bron: December Fair

2022-05-17 Showroom Duurzaam Bouwloket op de markt
2022-05-09 NK tegels wippen met ophaal service
2022-05-08 Zomers weer onderweg: zwembaden en ijssalons staan te trappelen
2022-05-07 Wachten bij de ingang, voor de beveiling, voor eten en drinken: de giechelmeiden tolereren alles.
2022-05-03 Overeenkomst voor bouw 15 woningen Raadhuisweg
2022-05-03 NK Tegelwippen met tegelophaalservice
2022-04-15 Heilooërs halen hun paspoort vanaf volgend jaar 'bij de bieb'
2022-04-08 Speciale inschrijfmiddagen Oekraïense vluchtelingen
2022-04-07 Meer bewegen voor een gezonde leefstijl

Meer nieuws met familie glas herten ijs kerst kinderen midzomer ruimte sint sinterklaas tuin winkel winter zeeweg zon


Bron: Richard v.d. Veldt
bron: Richard v.d. Veldt
Bron: Ezo Wolf
bron: Ezo Wolf
Bron: Bibliotheek Heiloo
bron: Bibliotheek Heiloo
Bron: Trudie Rosa Carvalho
bron: Trudie Rosa Carvalho