Nieuws

Stichting Dolfinn organiseert 10e kindermiddag Hoeve Nijenburg

ARCHIEF: Vrijdag 30 mei 2008 Op zaterdag 7 juni a.s. viert de jaarlijkse kindermiddag die op Hoeve Nijenburg wordt georganiseerd, zijn 10e verjaardag. En ook nu worden weer allerlei kinderen (van 0 tot 20 jaar) met een beperking met hun ouders en broertjes en zusjes uitgenodigd om mee te genieten van de festiviteiten. De kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken met allerlei leuke activiteiten zoals o.a. een springkussen, kinderkermis en pony rijden.

Edwin en Diana Bos zijn vanaf het begin de grote motors achter de kindermiddag. Jarenlang kwamen kinderen van de Vijfhoek uit Heiloo, waar ook zoon Sven naartoe ging, als ook kinderen van ZML-school de Alk uit Alkmaar, wekelijks naar Hoeve Nijenburg om onder begeleiding van Edwin en Diana allerlei boerderij-activiteiten aangeboden te krijgen. Met een aantal ouders van kinderen van deze scholen is op een gegeven moment de kindermiddag ontstaan. En nadat Edwin en Diana het ergste overkwam wat een ouder kan overkomen, namelijk het plotseling overlijden van zoon Sven, hebben zij uiteindelijk toch besloten om de kindermiddag voort te zetten en bij de organisatie betrokken te willen blijven.

En zo viert de kindermiddag dit jaar op 7 juni dus zijn 10e verjaardag. De organisatie is inmiddels in handen van Stichting Dolfinn. Vanuit de stichting is een werkgroep opgericht die zich bezighoudt met de organisatie van de kindermiddag en Edwin en Diana zijn hierin uiteraard een belangrijke spil.

Leuk om te melden, is dat stichting Dupla dit jaar voor de 10e keer haar medewerking verleent. Stichting Dupla heeft een uniek huifbed dat getrokken wordt door twee paarden. Op dit bed kunnen de kinderen een heerlijk ontspannen ritje maken door de mooie omgeving van Hoeve Nijenburg.

Nieuw dit jaar is de snoezelbus. Een oude stadsbus die zo is omgebouwd, dat de kinderen kunnen ontspannen in een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen. Het woord snoezelen is een samentrekking van de woorden doezelen (wat verwijst naar de sfeer) en snuffelen (wat verwijst naar het onderzoekende element).

Al met al belooft het op 7 juni dus weer een gezellige boel te worden op Hoeve Nijenburg. Want terwijl de kinderen genieten van alle activiteiten, hebben de ouders de gelegenheid om in een ontspannen sfeer met andere ouders in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

De kindermiddag vindt plaats op Hoeve Nijenburg, Kennemerstraatweg 276 in Heiloo en duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Willen u en uw kind(eren) ook genieten van een geweldige middag, meldt u dan nu aan en stuur een bericht naar kindermiddag@dolfinn.nl of bel met Diana Bos 072-5207540.

Mede dankzij de inzet van een fantastische groep vrijwilligers en sponsors is de kindermiddag GRATIS. Bij deze willen wij hen dan ook bedanken voor hun inzet en steun.

Vrijdag 30 mei 2008 − bron: Stichting Dolfinn

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters