Nieuws

ARCHIEF: Donderdag 21 augustus 2014 Caribisch pils en opzwepende Latin House muziek van lokale DJ's zorgen voor zomerse sfeer.

Na een zomer vol festivals zijn de café's in Heiloo weer aan de beurt. Café De Wit aan de Heerenweg heeft als aftrap Amstel Brights Latin House Jungle Beats. Op vrijdag 29 augustus aanstaande vanaf 22.00 uur gaat het los.

"Na de vorige editie dat we midden in de Jungle waren verplaatsen we ons nu naar het strand van de Jungle! DJ Axiro en DJ Jelle V zorgen voor lekkere Latin house muziek in zomerse sferen waar je heerlijk op kan dansen."

Lokaal talent
DJ Axiro, de artiestennaam van Rutger Groot (17 jaar), ambieert een carrière in de muziekindustrie. Hij begon met piano spelen op zijn zesde en is op zijn tiende overgestapt naar het drummen. Op zijn veertiende ontdekte hij zijn passie voor het draaien en niet veel later voor het produceren.

Vanaf dat moment is hij altijd bezig geweest met het draaien en produceren. Zijn tracks worden positief ontvangen in de scene, hij draait regelmatig in clubs als KDanz en Life 072 en heeft zijn eigen maandelijkse Axiro TV. Aanstaande zaterdag is hij één van de DJ's die draait op ST2GE tijdens het Dolfinn Rocks festival.

Caribisch biertje
Speciaal voor deze avond hebben Bram en Mandy het bekende lichte bier van de Antillen kunnen regelen: Amstel Bright. "Dit biertje is bij iedereen wel bekend die op Curacao is geweest. Beloofd een mooie zomerse avond te worden!"

Donderdag 21 augustus 2014 − bron: Café De Wit

2015-07-17 Hollandse- en Caribische taferelen met veel kleur, achter één deur
2014-08-21 
2014-04-25 Kinderen genieten van Koningsspelen
2010-11-26 Reggae in Buk Buk
2009-02-25 Finn Hoetjes heeft veel baat bij dolfijntherapie
2008-04-08 Kreeft & Wijn Enzo opent deuren in Heiloo

Meer nieuws met latin house caribisch