Nieuws

Dolfinn Rocks 2008 met Keer op Keer en Djumbo in de hoofdrol

ARCHIEF: Maandag 28 juli 2008 Stichting Dolfinn organiseert ook dit jaar weer het succesvolle benefietfestival Dolfinn Rocks. Het festival vindt plaats op zaterdag 23 augustus op het plein bij Winkelhof ’t Loo in Heiloo.

De opbrengst van het benefietfestival komt wederom geheel ten goede aan Stichting Dolfinn. Deze stichting is in het leven geroepen om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving, financieel bij te staan, en dolfijnentherapie te kunnen volgen.

Dit jaar kan de organisatie van Dolfinn Rocks zich verheugen op de steun van Keer op Keer. Afgelopen week kon een cheque van € 6000,- in ontvangst nemen voor de organisatie van het benefietfestival Dolfinn Rocks. Keer op Keer steunt al jaren goede doelen met geld dat verdiend wordt met het verkopen van gekregen (tweede hands) spullen in hun winkel aan de Oosterzij. Dit jaar kozen zij voor Dolfinn Rocks. Mede door deze steun is de begroting van het festival rond.

Dankzij het succes van Dolfinn Rocks heeft stichting Dolfinn in het verleden reeds diverse initiatieven kunnen ondersteunen. Zo zijn verschillende gezinnen naar Curaçao geweest, alwaar zij gedurende twee weken een intensieve dolfijntherapie hebben gevolgd. Ook heeft Stichting Dolfinn het vervoer geregeld voor het G-voetbalteam van HSV, zodat zij mee konden doen aan een voetbaltoernooi in Tilburg.

Het festival begint rond 12:00 uur met tal van kinderactiviteiten. Zo zijn er onder andere een kinderkermis, clowns en kan er geknutseld worden. De kinderen van de scholen de Vijfhoek, de Appelboom en De Alk worden voor deze dag speciaal uitgenodigd, maar uiteraard zijn alle kinderen met hun ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes etc. van harte welkom om er een leuke middag van te maken!

Vanaf 13:00 uur is er ook live muziek op het plein. Om zes uur is het dan tijd voor een geweldig optreden van DJUMBO. DJUMBO, de formatie van de 3 stoere meiden Lotte, Lindsey en Svenja, schieten met hun nieuwe single “Boya Boya Bay” weer helemaal in de roos en geven je het ultieme zomergevoel. Zon, zee, zuidvruchten en de ideale vakantieliefde zijn de ingrediënten van DJUMBO’s nieuwste hit. Bovendien is “Boya Boya Bay” de titelsong van de Garfield 2 film die vanaf 9 augustus a.s. in de bioscopen te zien zal zijn. Inmiddels is het verhaal van DJUMBO een echte successtory.

Verder heeft ook ‘GIGA’ toegezegd om op te treden. GIGA timmert alweer enkele jaren aan de weg met weergaloos geluid en een steengoed repertoire. Daarnaast worden de vele hedendaagse nummers met onnoemelijk veel enthousiasme vanaf het podium het publiek in geslingerd. De band is ontstaan uit een collectief van ervaren muzikanten. GIGA speelt dus geen muziek uit grootmoeders tijd, of uit de gouden dagen van Rock 'n Roll, maar up-to-date repertoire.

De komende tijd zullen ook de andere artiesten, die optreden tijdens Dolfinn Rocks, bekend worden. Het festival duurt tot ongeveer 22:00 uur. Gedurende het gehele festival wordt er ook een ruim assortiment eten en drinken aangeboden.

Kijk voor meer informatie omtrent de invulling van de dag en achtergrondinformatie over stichting Dolfinn op de websites www.dolfinn.nl of www.dolfinnrocks.nl. Zet in ieder geval 23 augustus 2008 vast in uw agenda, want dit wilt u echt niet missen!

Maandag 28 juli 2008 − bron: Stichting Dolfinn

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters