Nieuws

Dolfinn Rocks weer een geweldig programma

ARCHIEF: Zondag 10 augustus 2008 Stichting Dolfinn organiseert ook dit jaar weer het succesvolle benefietfestival Dolfinn Rocks. Het festival vindt plaats op zaterdag 23 augustus op het plein bij Winkelhof Â’t Loo in Heiloo. De opbrengst van het benefietfestival komt wederom geheel ten goede aan Stichting Dolfinn. Deze stichting is in het leven geroepen om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving, financieel bij te staan, en dolfijnentherapie te kunnen volgen.

Ook dit jaar kent Dolfinn Rocks een geweldig programma. Optredens van bekende artiesten, een fantastisch eetplaza, een kinderkermis en allerlei activiteiten voor de kinderen. Al maanden zijn de voorbereidingen in volleg gang en op de dag zijn meer dan 120 vrijwilligers in touw om alles in goed banen te leiden. Opbrengsten van het festival komen geheel ten goede van Stichting Dolfinn. Stichting Dolfinn zet zich in om kinderen met een beperking in Heiloo en omgeving financieel te ondersteunen.

Programma
Om 12:00 uur start het festival met een kinderkermis met veel leuke attracties zoals een springbussen, trampoline, een treintje, speelparadijs en een heuse zweefmolen. Voor kinderen met een beperking zijn er ook verschillende attracties en hebben we speciaal de snoezelbus naar het festival gehaald. In de snoezelbus worden in een rustige omgeving de zintuigen van kinderen geprikkeld. Naast deze attracties zijn er verschillende activiteiten zoals nail-art, pompoenen spookjes en sleutelhangers maken. En er is een levensgrote kleurplaat.
Vanaf 13:00 uur start de muziek met drumband de Reiger. Dan zal Dirk Scheele, bekend van diverse kinderprogrammaÂ’s en dikkie dik kinderliedjes, een spetterend optreden verzorgen.
Alderliefst treedt dan om 15:00 uur op. Alderliefste is o.a. bekend van Ramses Shafy en Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw. Daarna kun je nog luisteren naar Herman van Idols en Sasja & Eric uit de X-factor. De middag wordt swingend afgesloten door een fantastisch feestband; GIGA. Om 18:00 uur is het dan tijd voor de volgende knaller: DJUMBO. De drie meiden scoren afgelopen jaren hit na hit en doen dus ook Dolfinn Rocks aan. Na Djumbo komen de rasmuziekanten van OPEN in actie. Na de veiling volgen nog optredens van ook niet de minste artiesten wat te denken van MaiTai en Tspoon. MaiTai is sinds enkele jaren weer helemaal terug en zal bekende hits als "What goes on", "History", Female intuition","Turn your love around" het festival in beweging krijgen.
Tspoon is natuurlijk bekend van nummers als “Sex on the beach”, “Mercedez-Benz”, "No Time 2 Waste" en "Summer Love". Het avondprogramma, op het Looplein, wordt afgesloten door de toppers van Bob en de Blue Band. Deze keer versterkt door Jim Bakkum. Iedereen weet waarschijnlijk nog hoe een feest het vorig jaar was.

Veiling
Dit jaar worden er ook weer fantastisch items geveild. Vanaf heden kan er geboden worden op items die we op Dolfinn Rocks op zaterdag 23 augustus gaan veilen. Wat te denken van weekeindjes weg naar Antwerpen of Parijs, arrangemnenten bij BOBÂ’s of Hotel Zuiderduin, schilderijen van Johannes de Boom en kaartjes voor timmerdorp 2009. Een laatste bod kan op 23 augustus tijdens het programma worden gedaan.

Kijk voor meer informatie omtrent de invulling van de dag en achtergrondinformatie over stichting Dolfinn op de websites www.dolfinn.nl of www.dolfinnrocks.nl . Zet in ieder geval 23 augustus 2008 vast in uw agenda, want dit wilt u echt niet missen.

Zondag 10 augustus 2008 − bron: Stichting Dolfinn

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters