Nieuws

Foyer De Beun vergroot

ARCHIEF: Maandag 25 augustus 2008 Het was soms wat dringen. Bij drukbezochte voorstellingen puilde de foyer van De Beun uit. Het Stichtingsbestuur dat het theater beheert, besloot daarom tot een uitbreiding. Met relatief beperkte middelen en financieele steun van de gemeente heeft aannemer Leek de afgelopen weken de ontvangstruimte aan beide zijden vergroot door de buitenmuren als het ware op te schuiven.

Zowel aan de kant van de Kerkelaan als aan de zijde van het winkelcentrum is er zo’n twee meter bijgekomen. De beschikbare ruimte voor zitten en staan wordt daarmee zo’n 25 procent vergroot. Aan beide zijden komen extra tafeltjes en stoelen, bij de bar statafels. Dat maakt het een stuk ruimer en gezelliger. Ook om na afloop van de voorstellingen onder het genot van een drankje wat na te praten. Zodat een avondje De Beun nog gezelliger wordt.

Ook het komende seizoen zijn er tal van activiteiten in De Beun. Het nieuwe seizoen begint 14 september met filmvoorstellingen van Cinescoop. Op donderdag 18 september is er het eerste theaterprogramma: cabaretier Joep Onderlinden speelt dan zijn lovend gerecenseerde “Worst”. In de laatste week van september presenteert de Filmliga zich.

De Vrienden van De Beun vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan komt Freek de Jonge op maandag 10 november naar het theater voor een try out van zijn nieuwste voorstelling “De Limiet”. Kaarten, per persoon maximaal 2, zijn vanaf 1 september te verkrijgen aan de kassa van De Beun, ’s middags tussen half twee en vijf uur. Ook bestelde kaarten voor andere voorstellingen kunnen dan afgehaald worden.

Maandag 25 augustus 2008 − bron: Vrienden van De Beun

2022-11-26 Sportraad Heiloo heft zichzelf op.
2022-11-25 Pionieren in circulair maakonderwijs
2022-11-23 De onderduikvilla in Heiloo krijgt een informatiebord.
2022-11-23 Masterplan Heiloo: Raad en college wachten op elkaar.
2022-11-16 RES-monitor toont groei in duurzame energieopwekking
2022-11-15 De Peiling: verbod op terrasverwarmers
2022-11-14 Maatregelen spreiding toekomstig autoverkeer bekend
2022-11-14 Isolatieactie en webinar
2022-11-08 Heiloo aan de slag met de gevaarlijke fietspaaltjes.

Meer nieuws met bar beun drank film gemeente kerk kerkelaan ruimte theater voorstelling winkel


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Johan Kraakman
bron: Johan Kraakman
Bron: Karavaan buitengewoon theater op locatie
bron: Karavaan buitengewoon theater op locatie