Nieuws

Verbouwing showroom Van Der Steen klaar

ARCHIEF: Woensdag 10 december 2008 Deze week is de laatste hand gelegd aan de verlichting, om zo de donkere dagen voor kerst en oud en nieuw nog even te verlichten. 21 December is de langste nacht en gaan we weer op naar de winter in het jaar 2009 en gaan de dagen weer lengen. Om mede het milieu te dienen hebben we voor enegie zuinige verlichting gekozen en automatisch instelbaar met een schemer schakeling.

We zijn er dus klaar voor, we hebben diverse jong gebruikte bedrijfswagens in de verbouwde showroom staan. Met enkele en dubbele cabine, automaat, airco, metallic lak, electropakket, lichtmetalen velgen, en van alle merken, zoals Citro├źn, Fiat, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault en natuurlijk, Volkswagen.

Ook van de kleine bestelwagens hebben we diverse nieuwe en jong gebruikte bedrijfsauto's op voorraad. De bedrijfsauto's staan nu binnen waardoor er op het achterplein ruimte vrij is gekomen voor het parkeren van auto's van onze medewerkers en klanten, zodat er meer ruimte op de openbare weg is vrijgekomen.

Ook voor de verkoop van alle merken nieuwe bedrijfsauto's en aankoop van bedrijfsauto's op bestelling kunt u bij ons terecht. We putten uit een Business to Business data base, waar we kunnen kiezen uit een groot landelijk aanbod. Van der Steen Autoschade spuit de auto desgewenst in uw bedrijfskleur. Zo heeft u een gebruikte bedrijfsauto die eruit ziet als nieuw in uw eigen herkenbare bedrijfskleur.

Ook is van der Steen Autoschade sterk in glas reparatie en vervanging, dit als reparatie niet meer mogelijk is. Van der Steen Autobedrijf maakt de auto afleveringsklaar met 3 maanden Bovag garantie voor bedrijven en 6 maanden Bovag garantie voor particulieren. Van der Steen Autolease biedt u de mogelijkheid om de bedrijfsauto desgewenst volledig operationeel of financieel te leasen. We bieden dus een totaalpakket voor uw mobiliteit behoefte op een adres, met onze medewerkers als uw vaste contact personen. Vraag om referenties, u heeft vast wel een familielid, kennis of relatie die ervaring met ons Autobedrijf heeft.

Dit jaar hebben we een extreem hoog aantal nieuwe bedrijfsauto's verkocht en afgeleverd van alle mogelijke merken. Onze klanten hebben er vertrouwen in en wij in onze klanten.

Woensdag 10 december 2008 − bron: Van der Steen autobedrijf

2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-03 Heibel in de bejaardensoos van Heiloo
2022-11-14 Mantelzorgwaardering aanvragen kan het hele jaar door
2022-11-14 Maatregelen spreiding toekomstig autoverkeer bekend
2022-11-14 Isolatieactie en webinar
2022-11-14 Intentieovereenkomst voor woningbouw Westerhoeve

Meer nieuws met auto bar bouw familie glas kerst nacht ruimte trouwen winter


Bron: HEILOO-2000
bron: HEILOO-2000
Bron: Op tv gezegd door
bron: Op tv gezegd door
Bron: Bibliotheek Heiloo
bron: Bibliotheek Heiloo
Bron: SmitenPartners
bron: SmitenPartners