Nieuws

Benefietfestival Dolfinn Rocks 2009

ARCHIEF: Donderdag 18 juni 2009 Stichting Dolfinn organiseert dit jaar alweer voor de vierde keer op rij het succesvolle benefietfestival Dolfinn Rocks. Het festival vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2009 op het plein bij Winkelhof ‘t Loo in Heiloo. De opbrengst van het benefietfestival komt wederom geheel ten goede aan de stichting.

De Stichting Dolfinn is in het leven geroepen om kinderen met een beperking uit Heiloo en omgeving financieel bij te staan. Dankzij het succes van Dolfinn Rocks heeft de stichting ook het afgelopen jaar wederom diverse initiatieven kunnen ondersteunen. Zo zijn verschillende gezinnen naar Curaçao geweest, alwaar zij gedurende twee weken een intensieve dolfijntherapie hebben gevolgd.

Het festival begint rond 12:00 uur met tal van kinderactiviteiten. Zo zijn er onder andere een kinderkermis, clowns, een schmink tent en natuurlijk kan er ook weer heerlijk geknutseld worden deze dag.

Vanaf 13:00 uur is er live muziek op het plein. Lokale bands en artiesten treden deze dag voor u op. Om alvast een tip-je van de sluier op te lichten hebben wij rond half drie een geweldig optreden van Gebroeders Ko. De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko. Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de top in Nederland. In november 1997 wonnen zij de verkiezing van het carnavalsnummer in Raamsdonksveer waarmee zij een begin maakten met hun carrière. Na een bescheiden hitje met het nummer ‘De Boswandeling’was het met de single ‘Ik heb een toeter op m`n waterscooter’ prijs en scoorde de Gebroeders Ko een vette hit in Nederland en vakantievierend Europa en kregen zij Landelijke bekendheid. Alle singles die daarna volgde o.a. ‘schatje mag ik je foto’ , ‘boten Anna ‘ en ‘nie praten nie en nie zingen nie’ werden dan ook allemaal top 100 hits. Leuke gezellige muziek is hun motto, Gebroeders Ko is voor alle leeftijden.

De unieke band ‘de band krijgt kinderen‘ zal ook op deze middag een fantastisch optreden verzorgen. Als je de Band Krijgt Kinderen al kent, weet je wat je te wachten staat. Voor al diegenen, die deze bijzondere muzikanten nog niet kennen, verklappen wij alvast dat je naar een spetterend, swingend, onalledaags, hip popconcert gaat. Samen luisteren naar mooie liedjes, samen dansen, samen springen, samen uit’ je’ dak. En dan zeggen wij: doe ‘s effe mee !. Het eigen werk is een genre apart in Nederland: maatschappijrelevante onderwerpen worden met veel humor en een verrassende invalshoek verwoord. In de eigen teksten zitten vele inhoudelijke lagen, zodat de liedjes voor verschillende doelgroepen geschikt blijken. De Band Krijgt Kinderen: eerlijke popsongs, bijzondere teksten, humoristisch, vrolijk en hip.

Ook de Noord-Hollandse zanger Mick Harren heeft toegezegd te zullen optreden op deze middag. Met zijn fantastische stem zijn meeslepende muziek en zijn energieke shows, weet Mick het publiek elke keer weer in extase te brengen. In 2005 schreef Mick het nummer ‘doe maar gewoon ‘ waar hij nationale bekendheid mee verkreeg toen het nummer als leader werd gebruikt bij de real-life show van de ‘de Veerkampjes ‘. Verder treed Mick door heel Nederland op, en is hij regelmatig te gast in de Amsterdam Arena met zijn nummer ‘Ajax is mijn kampioen’ tevens maakte hij grote indruk tijdens zijn optreden voor het Koninklijke paar op 02-02-02 in de Amsterdam Arena,en tijdens het 30 jarig bestaan van het Jordaan-Festival waar hij wederom een fantastische show neerzette. Kortom Mick Harren staat voor spektakel.

De komende tijd zullen ook de andere artiesten die optreden tijdens Dolfinn Rocks 2009 bekend worden. Het festival duurt tot ongeveer 22.30 uur. Gedurende het gehele festival wordt er ook een ruim assortiment eten en drinken aangeboden.

Donderdag 18 juni 2009 − bron: Stichting Dolfinn

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters