Nieuws

10 Jaar Jubileum Jaarmarkt

ARCHIEF: Zaterdag 20 juni 2009 De bezoekers aan het centrum van Heiloo kunnen op deze woensdag 8 juli 2009 op alle mogelijke manieren kennis maken inspiratie opdoen met de zomer. Deze vakantie zomerjaarmarkt met alles voor in huis en tuin, maar ook alle zomermode allerlei noviteiten en trends zijn vertegenwoordigd.

Er zijn huis en tuindecoraties tuinbeelden en gipsdecoraties¬ en keramiek. Er zijn diverse crea kramen met zonnebrillen kunst en droogbloemen etc. Daarnaast uiteraard alle zaken die een zomermarkt zo aantrekkelijk en gezellig maken. Er is op dit moment geen peil is te trekken op het koopgedrag van het publiek, maar met deze crisistijd is zeker niets te merken aan de bezetting van de jaarmarkt.

We hebben het hem toch weer gelapt om ook in 2009 ondanks de crisis weer een zeer gevarieerde markt neer te zetten waar vele gemeente jaloers op kunnen zijn het is tenslotte de langste van fun en feestmarkt van Noord Holland . Het winkelen/fun shoppen is bovendien nog steeds een van de meest geliefde vrijetijdsbestedingen. De vele winkels zeker zeer gevarieerd en markten zowel de vaste warenmarkt als de jaarmarkt geven nog steeds veel kleur en sfeer aan het centrum van Heiloo.

Deze combinatie is ook voor veel dagjes mensen, regio bewoners en vakantiegangers een must om weer terug te komen naar Heiloo waar het zo gezellig vertoeven was. De twee kilometer jaarmarkt over de gehele Heerenweg van het Stationscentrum naar Winkelhof ’t Loo waar natuurlijk ook nog eens de wekelijkse warenmarkt staat. Bij de vele honderden kramen en stands is er van alles te koop van droge worst uit Groningen tot de mooiste collectie kleding, van tuin en woondecoraties tot wenskaarten, van Indiaanse kunst tot houtsnijwerk uit Azië, van kristal tot speelgoed het is te veel om op te noemen gaat er maar vanuit 1001 artikelen.

Een bezoek aan de vele mooie winkels is zeker een bezoek waard zij zullen ook de jaarmarkt bezoekers trakteren op vele koopjes. Voor de kinderen is er deze dag veel te doen er staan diverse attracties en op de markt en er kunnen poffertjes gegeten worden er staat een suikerspin en diverse snackwagens een oliebollenkraam en nog veel meer.

Van uit een grote trom op wielen schallen vrolijke dixieland klanken u tegemoet dit is een uniek orkest, let u vooral op multo-phone waar George op speelt! De pretkraam van clown Hans uit Almere zorgt ook zeker voor veel stemming en sfeer. Clown Hans gaat zingen met een soundmixer waarbij de kinderen mee doen Ga gek doen met een rare nep Vogel op mijn hoofd mondharmonieka spelen met toeters en bellen en dansen en nog meer van die fratsen !

Wij wensen de inwoners van Heiloo en omgeving een fijne en leuke jaarmarkt toe. Woensdag 8 juli van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Voor nadere informatie : W. Verbeek, Evenementen Buro Gouda , tel 0182-527752 Mobiel 06-53-311130 wverbeek@versatel.nl

Zaterdag 20 juni 2009 − bron: Evenementen Buro Gouda

2023-03-13 Deze boeren verkopen hun eten liever aan de buren
2022-12-29 Uw gebruikte (frituur)vet en olie weggooien
2022-05-17 Showroom Duurzaam Bouwloket op de markt
2022-04-11 Koningsdag - Vrijmarkt
2022-04-02 Picnic rijdt nu met 28 elektrische karretjes door Alkmaar.
2022-02-14 Alkmaar - Geen hartendief, maar rozendief
2022-02-14 Geen hartendief, maar rozendief
2022-01-18 Piet Duin, plantenman en top-entertainer.
2022-01-13 ’Leve het tuinhuisje’.

Meer nieuws met markt


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn