Nieuws

Heiloo krijgt eigen videomagazine

ARCHIEF: Woensdag 1 juli 2009 Vanaf vandaag kan men op internet het online videomagazine Heiloo TV volgen, geheel gewijd aan items uit Heiloo. Initiatiefnemer Lucas Bugter van Luca Works is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met Heiloo-Online, de website met nieuws, evenementen, foto’s en video’s van en over Heiloo.

De samenwerking is ontstaan door de vele video’s die Luca Works via YouTube, Vimeo en Crossmania.nl op internet publiceerde en door Heiloo-Online werden doorgeplaatst. Hieruit groeide het idee om samen een televisieprogramma op te zetten over Heiloo. Paul Mars namens Heiloo-Online: ,,Film en video nemen een steeds belangrijkere plaats in de huidige nieuwsverslaggeving in. De tendens is groeiende, dat mensen tegenwoordig graag nieuws uit hun eigen omgeving willen zien. De onderwerpen worden op Heiloo TV serieus aangepakt en mooi gebracht. Per aflevering worden meerdere items behandeld. Heiloo TV is bovendien een aantrekkelijk medium waar ondernemers of de gemeente hun producten kunnen promoten.” Heiloo TV springt in het gat in de markt, daar waar Heiloo wel een lokale krant, radiostation en website heeft, maar nog geen eigen televisieprogramma. Lucas Bugter: ,,We bieden leuke reportages van Heilooër evenementen en nieuwsfeiten, zodat geïnteresseerden het op hun gemak thuis nog eens terug kunnen kijken. Alles wordt gefilmd in Full HD en naderhand gemonteerd, zodat het een goede beeldkwaliteit heeft. Mooi beeld, dat mooi is vastgelegd!”

Woensdag 1 juli is het zover. Dan gaat de eerste pilotaflevering van Heiloo TV de lucht in met reportages van Compact, het hockeytoernooi MadDogs, de Avondvierdaagse en het Beach Sports Event. Men kan het gaan zien op www.heiloo-online.nl/tv

Woensdag 1 juli 2009 − bron: Uitkijkpost

2009-09-18 Zomerse aflevering Heiloo-TV
2009-08-25 Dolfinn Rocks was weer top
2009-07-01 Heiloo krijgt eigen videomagazine

Meer nieuws met heilootv