Nieuws

Zomerse aflevering Heiloo-TV

ARCHIEF: Vrijdag 18 september 2009 Heiloo-TV is het online televisieprogramma dat helemaal over Heiloo gaat. De derde aflevering is vanaf vandaag te zien en gaat over topvoetbal, knutselkinderen en superartiesten.

Heiloo-TV is het videomagazine dat nieuws, sport en evenementen in Heiloo in beeld brengt. Een nieuw televisieprogramma dat voor iedereen gratis en online te zien is. Regelmatig verschijnen nieuwe afleveringen waarin we leuke gebeurtenissen en nieuwsfeiten in Heiloo belichten. Per aflevering gaan we met de videocamera langs verschillende items. We laten bezoekers aan het woord en interviewen organisatie en medewerkers. Heiloo-TV is een initiatief van crossmediabedrijf LucaWorks en Heiloo-Online, de startpagina van Heiloo.

De derde aflevering heeft een zomers tintje. Presentatoren Maik Scheurs en Maurice v/d Poll waren bij de voetbaltopper Volendam-Hartlepool die bij HSV werd gespeeld. We proeven de sfeer bij de Jan Smit fans en de engelse bierdrinkers. Verder een samenvatting van 4 dagen timmerpret bij Timmerdorp. We zien de kinderen het veld op rennen, rijen voor spijkers en verf, en de fik ter afsluiting. Tenslotte nog een korte terugblik op het Dolfinn Rocks festival.

Vrijdag 18 september 2009 − bron: Heiloo-TV

2009-09-18 Zomerse aflevering Heiloo-TV
2009-08-25 Dolfinn Rocks was weer top
2009-07-01 Heiloo krijgt eigen videomagazine

Meer nieuws met heilootv