Nieuws

Oktober: maand van cabaret en muziek in De Beun

ARCHIEF: Dinsdag 29 september 2009 De kop (van het theaterseizoen) is er af. Na de sprankelende seizoensopening door "De Middelbare Meiden" gaat het nu echt los in "De Beun". Oktober is vooral de maand van cabaret en muziek. Voor Lenette van Dongen met haar succesvolle programma Nikè zijn helaas geen kaartjes meer te krijgen, maar voor de snelle beslissers zijn er daarna nog volop kansen.

Op donderdag 8 oktober treden "De Nits" op. Drie fantastische muzikanten die al 35 jaar samen musiceren en in het buitenland worden beschouwd als dé vertegenwoordigers van de Nederlandse rockmuziek. Natuurlijk spelen ze hun evergreens, maar ook nummers van hun nieuwe CD.

Cabaretier Kees Torn was al eens eerder gast in Heiloo, in 2006 trad hij op voor een uitverkochte zaal. Hij had toen de Poelfinario-prijs gewonnen voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Maar ook nu krijgt hij lovende kritieken voor zijn "Einde verhaal". Dat kunt u bij “De Vrienden” zien op woensdag 14 oktober.

"De Nach(t)club" van rasverteller Fred Delfgaauw en cabaretier-van-Haagse-snit Sjaak Bral staat gepland op zaterdag 24 oktober. Laat u verrassen door de ontwapenende humor en het magisch realisme van twee theatergiganten die nog niet eerder in Heiloo te zien waren. Nu zijn ze er met de try out van hun nieuwste programma.

Op de laatste dag van oktober begroet “De Beun” Nilgün Yerli. Misschien kent u haar van de tv-programma's waarin ze bekende Nederlanders ontving in haar moederland Turkije. Nu is ze terug in het theater, als rasvertelster met een grenzeloze verbeeldingskracht. "De adem van Eva" heet haar optreden en dat kunt u als een van de eersten in Nederland zien, want de première volgt in november!

Kaarten via www.vriendenvandebeun.nl of aan de kassa van het theater, ’s middags tussen half twee en vijf uur of ’s avonds tijdens voorstellingen.

Dinsdag 29 september 2009 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater beun


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn