Nieuws

Kerstconcert Muziekvereniging Eensgezindheid

ARCHIEF: Maandag 14 december 2009 Op zaterdag 19 december aanstaande vindt het inmiddels traditionele Kerstconcert plaats van Muziekvereniging Eensgezindheid tezamen met het pas opgerichte kerstprojectkoor uit Heiloo en omstreken.

Onder leiding van dirigent Cees Brugman uit Alkmaar kan er net als voorafgaande jaren weer volop genoten worden van een zeer gevarieerd kerstrepertoire voor de hele familie waarbij ook het publiek de kans krijgt enkele bekende kerstliederen mee te zingen. Het thema van het concert is heel toepasselijk: "it's beginning to look like Christmas". Door de enorme variatie in programma en repertoire rekent Eensgezindheid ook dit jaar weer op veel enthousiasme van zowel het publiek, de orkesten als het koor.

Er zullen diverse verrassende optredens worden verzorgd door zowel het opstap-, het leerlingen en het grootorkest van Eensgezindheid. Bovendien zal er ook een uniek samenspel zijn tussen het koor en het publiek dat begeleid wordt op Indonesische anklungs. Eensgezindheid speelt deze avond swingende kerstmuziek als het sprankelende en speelse "Sleigh Ride", het swingende "It's beginning to look like Christmas" en de overbekende Amerikaanse kerstsong "It's gonna be a cold, cold Christmas without you" van Roger Greenaway.

Ook het populaire kerstrepertoire zal tijdens dit concert niet vergeten worden. Zo speelt het orkest ook de jaarlijks op de radio terugkerende kersthit "Stop the Cavalry" van Jona Lewie en een moderne kerstarrangement "Christmas Celebration" van David Barry. Het publiek zal deze avond ook aan het werk worden gezet met enkele bekende Nederlandstalige kerstliederen als "Midden in de Winternacht" en "Stille Nacht". Bijzonder is ook het onlangs opgerichte opstaporkest dat zal optreden op blokfluit met het nummer Luid klokjes klingeling. Het leerlingenorkest zal ondermeer optreden met de nummers "Rocking around the Christmas Tree" en het overbekende "Jingle Bells" in een speciaal arrangement van Cees Brugman.

Kaarten voor het kerstconcert zijn op 19 december vanaf 19.00 uur aan de zaal van de Ter Coulsterkerk te verkrijgen voor €7,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar krijgen vrij entree. Reserveringen kunnen plaatsvinden via het telefoonnummer 072-5334851 of het e-mail adres reserveringen@mv-eensgezindheid.nl. Verdere informatie over het programma van het concert is te verkrijgen via de website www.mv-eensgezindheid.nl

Maandag 14 december 2009 − bron: Muziekvereniging Eensgezindheid

2024-01-11 Inzamelingsactie voor Voedselbank op kindcentrum De Duif
2023-11-08 Kerst Sing-a-long met Cor Bakker
2023-03-13 Deze boeren verkopen hun eten liever aan de buren
2021-12-27 Kerstboominzameling 2022
2021-12-24 Kerstvideo van het College van Heiloo
2020-12-28 Kerstbomen inzameling 2021
2020-12-17 Kerstboominzameling 2021
2019-12-17 Kerstboominzameling 2020
2019-12-06 🎄 Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar: in de Beemster worden de meeste kerstkaarten bezorgd

Meer nieuws met kerst eensgezindheid coulsterkerk


Bron: Heiloo Centraal
bron: Heiloo Centraal
Bron: SmitenPartners
bron: SmitenPartners
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: 🤭😁 relax-man 😁🤭
bron: 🤭😁 relax-man 😁🤭