Nieuws

Talentenjacht voor Dolfinn Rocks

ARCHIEF: Zaterdag 30 januari 2010 Vanaf 5 februari zal er elke 2 weken een dance avond in de Bukbuk te vinden zijn onder de naam Music Talkin’ – Dancefloor. In de eerste anderhalf uur wordt er nieuw talent op het podium gezet, waarna de avond zal overgaan in dance & house muziek. Crossmania en Stichting Dolfinn slaan de handen in één om uit het talent podiumtijgers voor Dolfinn Rocks in augustus te vinden.

Oprichter van de internet-tv website www.crossmania.nl, Lucas Bugter, is al enkele maanden bezig met het programma Music TalkinÂ’ waar een eerste evenement in de bukbuk op 21 november 2009 aan gekoppeld was. Op deze avond kregen de talentvolle band Easy Joe, singer/songwriter Remi Walsarie en zangeres Cindy Ruiter al de kans van zich te laten horen. Vanaf februari staan er acht avonden gereserveerd waarin de organisatie van Dolfinn op zoek gaat naar nieuw talent voor op hun podium waar jaarlijks zoÂ’n 6000 bezoekers op af komen.

“Of het nu een DJ, singer/songwriter, danseressen of rockband wordt, voorop staat dat er gezocht wordt naar entertainment talent,” aldus Lucas. Bart Houtman, voorziter van Stichting Dolfinn, over de zoektocht; “Ieder jaar zoeken we regionaal talent en wordt, vooral door John Hoetjes (verantwoordelijk voor het programma) druk gezocht naar nieuwe bands of andere artiesten. Hiermee nemen we nu al een aanloop naar het festival in augustus.”

Na filmopnames en een live optreden, zal de avond overgaan in dance en house. Lucas: “Ik denk dat we hiermee naar Heiloo halen wat jongeren willen. Er wordt wat nieuws neergezet voor jong volwassenen waar je normaal voor naar bijvoorbeeld de Bobs in Uitgeest moeten fietsen.”

Om deze avonden te vullen is Crossmania de zoektocht naar nieuw talent gestart. “Of het nu een DJ, singer/songwriter, danseressen of rockband wordt, voorop staat dat er gezocht wordt naar entertainment talent,” aldus Lucas . Dus speel je zelf in een band spelen, ben je singer/songwriter of DJ, neem dan contact op via info@crossmania.nl

Voor de eerste avond op 5 februari staan er al fantastische acts geplant. De avond begint om 22.00 met een optreden van Yori Swart en de zusjes Djem en Nina van Dijk die voorheen in Treble speelden en hiermee een nummer 1 hit te pakken hadden. DJ Hugo zal hierna afsluiten met de beste dance en house muziek.

Zaterdag 30 januari 2010 − bron: Crossmania

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met crossmania dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters