Nieuws

Uitbater restaurant golfbaan verongelukt

ARCHIEF: Maandag 1 februari 2010 Afgelopen weekeinde is Rob Klerk, de uitbater van restaurant Brasserie in ’t groen, door een noodlottig ongeval in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden.

Rob Klerk had ruime ervaring als kok en leidinggevende in de horecawereld. Hij was onder andere chef-kok in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort-Noord en eigenaar van Klerk’s open keuken in het Golden Tulip Heiloo. Sinds 2008 exploiteerde Rob met succes het restaurant van de golfbaan. Rob was getrouwd en vader van twee dochters.

Uiteraard is ook het personeel van het restaurant aangedaan door deze situatie en is het restaurant de rest van de week gesloten. Naar verwachting zal het restaurant niet eerder dan volgende week dinsdag weer beschikbaar zijn.

Maandag 1 februari 2010 − bron: Golfclub Heiloo

2015-08-12 Baanrecord voor Zeb de Haas bij Golfclub Heiloo
2014-06-27 8e editie Heiloo Open Golftoernooi
2014-03-26 Golfers niet blij met afslag
2014-03-19 Dolfinn Golf op eigen golfbaan
2013-08-30 
2013-08-14 Golftoernooi Heiloo Open: ook volop vermaak voor jeugd en niet-golfers
2013-05-31 Ministerie weert televisieploeg HVN
2013-02-08 Brasserie in ¬ít Groen bij Business Class
2012-10-19 Mooie recensie voor golfbaan

Meer nieuws met golfclub


Bron: Heilloze Weg
bron: Heilloze Weg
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Dirk van der Steen
bron: Dirk van der Steen
Bron: Dolfinn Rocks
bron: Dolfinn Rocks