Nieuws

Golftoernooi Heiloo Open: ook volop vermaak voor jeugd en niet-golfers

ARCHIEF: Woensdag 14 augustus 2013 HEILOO - Men kan zich nog tot 1 september inschrijven voor het NTI-NLP Heiloo Open, dat plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 september bij de Golf & Countryclub Heiloo.


Aan het toernooi, mede opgezet om golfers van buitenaf kennis te laten maken met de prachtig gelegen, sfeervolle negenholes golfbaan van Heiloo, kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen.

Degene die tijdens het toernooi op hole 3 een ‘hole in one’ slaat, gaat naar huis met een prachtige auto, beschikbaar gesteld door Autobedrijf Dirk van der Steen.

Het NTI-NLP Heiloo Open is al voor meer dan de helft volgeboekt. Daarom wordt iedereen aangeraden om zich snel in te schrijven, want vol is vol. Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee bij ontvangst, een consumptie- en een snackbon en voor niet-leden een kortingsvoucher ter waarde van 10 euro.

Dit gemoedelijke toernooi is voor iedere golfer -ongeacht zijn of haar handicap- aantrekkelijk, want de deelnemers worden ingedeeld in drie categorieën: deelnemers met een actieve EGA handicap van -2 tot en met 22, deelnemers met een actieve EGA handicap van 22,1 tot en met 36 en deelnemers met clubhandicap 37 en lager.

De scores worden op een groot scherm bijgehouden, zodat spelers na afloop van de ronde op zaterdag meteen weten of ze door zijn naar de finalerondes op zondag; uit elke categorie komen 36 finalisten voort. Voor deelname aan de finales wordt weliswaar een bedrag gerekend, maar hierbij zijn een consumptie, de baanhuur en deelname aan een overheerlijk buffet, verzorgd door brasserie In ’t Groen, inbegrepen.

Ook voor de jeugd en niet-golfers is er genoeg te beleven. Zo strijkt op zondag de Fun Factory weer neer in Heiloo, waarbij kinderen van 6 t/m 12 jaar spelenderwijs de beginselen van de golfsport opdoen. In een leuk en afwisselend golfspelcircuit wordt hun behendigheid uitgedaagd. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt 5,-- euro.

En voor beide toernooidagen kunnen niet-golfers zich à € 12,50 inschrijven voor een golfclinic, verzorgd door golfprofessionals Eric van der Linden en Chris Setford. Twijfelt u al lang of golf iets voor u is, dan is dit uw kans om het uit te proberen. Op zaterdag is het tevens mogelijk om diverse golfclubs te testen en de swing te laten analyseren d.m.v.een Range Tracker.

Daarnaast kan iedereen, golfers en niet-golfers, meedoen aan de putt wedstrijd voor het goede doel: dit jaar gaat de opbrengst naar jongerencentrum Conquista. Deelnemers maken kans op het winnen van een mooie fiets.

Kortom: iedereen is welkom op het NTI-NLP Heiloo Open. Kom langs en proef de gemoedelijke, gezellige sfeer. Kijk voor meer informatie of voor inschrijving op www.golfclubheiloo.nl

Woensdag 14 augustus 2013 − bron: Golf- en Countryclub Heiloo

2015-08-12 Baanrecord voor Zeb de Haas bij Golfclub Heiloo
2014-06-27 8e editie Heiloo Open Golftoernooi
2014-03-26 Golfers niet blij met afslag
2014-03-19 Dolfinn Golf op eigen golfbaan
2013-08-30 
2013-08-14 Golftoernooi Heiloo Open: ook volop vermaak voor jeugd en niet-golfers
2013-05-31 Ministerie weert televisieploeg HVN
2013-02-08 Brasserie in ¬ít Groen bij Business Class
2012-10-19 Mooie recensie voor golfbaan

Meer nieuws met golfclub ntinlp


Bron: Johan Kraakman
bron: Johan Kraakman
Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: Heilloze Weg
bron: Heilloze Weg
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online