Nieuws

Bijzonder theaterweekeinde in De Beun

ARCHIEF: Donderdag 18 februari 2010 Zaterdagavond 6 maart speelt Olga Zuiderhoek de eenakter “De Caracal” van Judith Herzberg, zondagmiddag 7 maart komt singer-songwriter Leine met de muzikale voorstelling “Elders in de wereld”.

“De Vrienden van De Beun” die in het Heilooër theater de voorstellingen van beroepsartiesten organiseren, wisselen in hun programma-aanbod gevestigde namen af met aanstormend talent. Zo ook in het eerste weekeinde van maart. Olga Zuiderhoek is een toneelbekendheid die in 2005 al eens “De Caracal” speelde. Toen met groot succes. Regisseur Michel van Erp maakte een geheel nieuwe versie en voorzag die van filmbeelden. In Heiloo is de try out te zien. Olga Zuiderhoek speelt een vrouw die wacht op het telefoontje van haar grote liefde, die volgens een afspraak van een jaar geleden nu ja of nee zal zeggen. Er zijn nog enkele kaarten te krijgen.

Leine heeft met haar loepzuivere stem en gitaar al eerder de aandacht getrokken, o.a. op het Oerol-festival op Terschelling en tijdens “Zomer op het Plein” in Alkmaar. Nu trekt ze vanaf eind februari het land door met een speciaal liedjesprogramma. Geïnspireerd door de poëzie van proza van Ingmar Heijtze, een van de bekendste hedendaagse dichters, heeft Leine een muzikale voorstelling gemaakt waarin ze als het ware met de dichter op pad gaat. Die reist mee, in de achtergrond.

Kaarten zijn te reserveren via www.vriendenvandebeun.nl of aan de kassa van het theater, Â’s middags tussen half twee en vijf uur.

Donderdag 18 februari 2010 − bron: Vrienden van De Beun

2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2019-04-04 May Day voor Theaterbende
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor HeilooĂ«r theater De Beun
2017-02-21 Marktconsultatie Theater De Beun
2017-02-15 De hele zaal aan tafel
2016-10-02 Terugkijken: Deelnemers geven alles tijdens Showhero

Meer nieuws met theater beun


Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn