Nieuws

Abajo Kinderkermis met "3JS"

ARCHIEF: Maandag 6 september 2010 HEILOO - Afgelopen zaterdag 4 september organiseerde stichting Abajo een kinderkermis bij winkelcentrum ’t Loo in Heiloo. Leden van de stichting toonden hun zangtalent en werden aangezien voor de populaire groep 3JS.

Al vroeg in de ochtend waren de vrijwilligers en leden druk met het opbouwen van de kinderkermis. Om 11.00 uur was het zover en kon men het startsein van onze eerste kinderkermis geven. Het hele plein bij het winkelcentrum stond vol met leuke attracties voor de kinderen. Bij alle attracties had men de hulp van vrijwilligers en leden van Abajo. Met deze hulp is het een prachtige dag geworden.

Kapsalon Annet haar zaak had goed voor de vrijwilligers en leden gezorgd met verse koffie en Kees Zoon zorgde voor zeer smakelijke broodjes. Parfumerie Mooi kwam spontaan met vier mooie verzorgingspakketten om zo een extra ronde in de loterij mogelijk te maken.

Het stralende weer hielp ook een handje mee en de muziek van dweilorkest Iadoeje uit Beverwijk zorgde voor een gezellige sfeer. En niet alleen het orkest, maar ook enkele leden van stichting Abajo blijken zeer muzikaal te zijn. Jan Stoop, Lars Everts en Danny Rijkers besloten hun zangtalenten te vertonen. Burgemeester Romeyn dacht even dat het om een optreden van de 3J’s ging.

Om 15.30 uur gaf men het startsein van onze loterij. Dit gebeurde door burgermeester Romeyn die aan het rad van fortuin mocht draaien onder toezicht van de leden. Men kijkt terug op een geslaagde dag. Stichting Abajo bedankt de leden en vrijwilligers, Gemeente Heiloo en alle sponsoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Maandag 6 september 2010 − bron: Abajo

2011-04-08 Feestavond met Frans Bouwer
2010-09-06 Abajo Kinderkermis met "3JS"
2010-08-31 BBQ Abajo geslaagd
2010-08-26 Kinderkermis voor goed doel
2010-06-14 Eerste uitje Abajo naar Fun-Pop
2010-04-19 Prachtig feest bij Abajo
2010-04-13 Feestavond verstandelijk beperkte jongeren

Meer nieuws met abajo