Nieuws

Franse discokoning in Buk

ARCHIEF: Woensdag 15 december 2010 HEILOO - Het New Years Edition event van High Low Techno in jongerencentrum Buk Buk zal worden opgeluisterd door niemand minder dan de ongekroonde Franse discokoning GĂ©rrard Avant Garde.

In de grote zaal een onvervalste High Low Techno line up: DjÂ’s Ken (RoXY, Victorie, Dance Valley, Chemistry, Paradiso), Chuck a.k.a. MaIFX en Pim Warnars (HLT, Awakenings, Technique, TunnelDome) zullen deze avond voorzien van vette en ranzige techno.

"Rond 2000 maakte Chuck, via een vriendin, kennis met High Low Techno. De HLT organiseerde toen ook nog enkele tunnel en bunkerfeesten in Zeeland en Chuck heeft aan de HLT laten zien dat deze zeeuwse DJ een Bunker uit de 2e WO op zijn grondvesten kan laten schudden," zegt Pim van HLT. "Techno zoals Techno bedoeld is, we zijn blij dat hij eindelijk op de HLT thuisbasis aanwezig is."

Het Buk Cafe wordt omgetoverd in een ware discotheek, Club 82 12. Mede-organisator Ivo: "Hier zullen de lekkerste en meest obscure discoplaten, pompende bassen, vette classics, ronkende synths en funky shizzle je om de oren vliegen. De HLT heeft het voor elkaar gekregen om de 4 beste DJÂ’s, die je voor deze muziek soort kunt krijgen, te boeken op deze speciale avond."

Men is er ook trots om te kunnen melden dat de Franse discokoning Gérrard Avant Garde van de partij is. Pim: "Gérrard Avant Garde groeide op in Parijs waar hij kennis maakte met de underground disco scene. In de jaren tachtig bracht hij diverse obscure synthpop georiënteerde platen uit op labels als Barcley en Carrere. De afgelopen jaren heeft hij Parijs verruild voor Amsterdam en is hij de drijvende kracht achter de muzikale genieën als Le Beff en het kunstenaarsduo Le Mongoose & Le Mongoole."

Daarnaast zullen DJ Sebas en DJ Andrew Knufman (Victorie) & Kenny Gonzo (New York) deze area totaal op zÂ’n kop zetten. "Wees alvast gewaarschuwd, stil staan is geen optie, dansschoenen verplicht."

In de derde area presenteert Hyper Sonic Sound System de Breakbeat Edition. Een muzikale safari door de jungle van old skool Hip Hop, een vleugje Dubstep, Jungle en Drum'n'Bass. Let the bass kick. 400%Ivo & Dr Tjoink van Hyper Sonic Sound System zijn verheugd dat DJÂ’s Chimeara en Skid Solo ook aanwezig willen zijn.

Na de jaarwisseling op 1 januari om 01.00 uur gaan de deuren open en het feest gaat door tot 05.30 uur. "Voor 15 euro ben je binnen, geen geld voor het vetste feest ever", aldus de organisatie.

De voorverkoop start 15 december aanstaande bij de Schrijverij in Heiloo. Ook is er de mogelijkheid om een kaart te reserveren. Meer informatie hierover op www.bukbuk.nl of www.highlowtechno.com

Woensdag 15 december 2010 − bron: High Low Techno

2020-02-15 Oude tijden herleven in La Strada
2017-03-05 Jongerenwerk Heiloo krijgt weer plek in Buk Buk
2015-03-12 Record aantal deelnemers bij Het Groot Heiloo Dictee 2015
2014-11-01 Vanavond: KINKS Tribute Night
2014-10-03 Spooktocht door oude melkfabriek
2014-08-26 Vrienden van Buk Buk
2014-06-20 GEEN Keezdrive in jongerencentrum
2014-06-06 Geen kostendekkende huren
2014-05-12 Opnieuw Groot Dictee voor Heiloo

Meer nieuws met hlt buk


Bron: Teun van Turenhout
bron: Teun van Turenhout
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online