Nieuws

Jongeren gaan Low Holland

ARCHIEF: Woensdag 26 januari 2011 HEILOO - In maart gaat het jongerenproject Low-Holland van start. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar gaan in een ongewoon project aan de slag met theater, dans, muziek, beeldende kunst en fotografie.

Inspiratiebron is het Nationaal Landschap Laag Holland, deels gelegen in Heiloo. Doel is om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van jongeren ten aanzien van natuur en landschap. Beleidsmakers kijken uit naar de uitkomsten.

Er worden zes workshops gehouden in de periode maart tot en mei. De jongeren kunnen kiezen uit een van de aangeboden kunstdisciplines en werken samen aan een eindproductie.

Tijdens een afsluitend evenement worden de resulaten aan het publiek getoond. Bovendien zullen bestuurders uit Laag-Holland met jongeren in debat gaan over hun beleving van het Nationaal Landschap Laag Holland.

De data van de workshops staan op Hyves en Facebook. Je kunt ook kijken op www.landschapnoordholland.nl/lowholland en jezelf opgeven of vragen stellen via lowholland@landschapnoordholland.nl

Woensdag 26 januari 2011 − bron: Landschap Noord-Holland

2011-01-26 Jongeren gaan Low Holland
2009-09-17 Subsidieregeling Laag Holland opengesteld

Meer nieuws met laagholland