Nieuws

Brasserie golfclub scoort 8,5

ARCHIEF: Zaterdag 30 april 2011 HEILOO - Culinair redacteur Jurriaan Geldermans bezoekt wekelijks een restaurant in de regio en geeft zijn ongezouten oordeel over prijs en kwaliteit. Brasserie In 't Groen krijgt vandaag een 8,5

Golfen is een denksport. In die zin dat je even moet nadenken voordat je de bal een oplawaai geeft. Bij golf-brasserie In ’t Groen denken ze ook over kóken na. "Een brasserie met een plusje", noemt eigenaar, gastheer én keukenprins Hans Kok (!) zijn tegen Golf & Country Club Heiloo aan leunende uitspanning tussen neus en lippen door.

Sterretje
Daarmee is eerder te weinig gezegd dan te veel: In ’t Groen, gelegen in het glooiend landschap met z’n bunkers (zandgaten) en holes (gaten in het gras), z’n roughs (gras met alleen maar gaten) en z’n waterpartijen (voor wie er geen gat meer in ziet), is eerder een brasserie met een sterretje.

Michelin
Geen wonder ook: met mede-eigenaar en chef-kok Hubert Tervoort (Ciel Bleu, Merlet, De Vrienden van Jacob – allemaal door Michelin bekroonde zaken) móet de keuken wel top zijn.

Zaterdag 30 april 2011 − bron: Noordhollands Dagblad

2015-08-12 Baanrecord voor Zeb de Haas bij Golfclub Heiloo
2014-06-27 8e editie Heiloo Open Golftoernooi
2014-03-27 Superfoods met live muziek
2014-03-26 Golfers niet blij met afslag
2014-03-19 Dolfinn Golf op eigen golfbaan
2013-08-30 
2013-08-14 Golftoernooi Heiloo Open: ook volop vermaak voor jeugd en niet-golfers
2013-05-31 Ministerie weert televisieploeg HVN
2013-02-08 Brasserie in ’t Groen bij Business Class

Meer nieuws met intgroen golfclub


Bron: Johan Kraakman
bron: Johan Kraakman
Bron: Heilloze Weg
bron: Heilloze Weg
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Dirk van der Steen
bron: Dirk van der Steen