Nieuws

Bungee Jump tijdens Jaarmarkt

ARCHIEF: Donderdag 16 juni 2011 HEILOO - Op woensdag 6 juli 2011 vindt de traditionele jaarmarkt plaats in het centrum van Heiloo. Vanaf 10.00 uur 's ochtends tot en met 's middags 17.00 uur staan de kramen vanaf het Looplein over de Heerenweg tot in het Stationscentrum.

"Braderieën markten zijn oermarkten. Een ontmoetings- en handelsplaats bij uitstek, en zo worden ze in ere gehouden", meldt de organisatie. "De jaarlijks terugkerende jaarmarkt van Heiloo is zo'n markt om er de sfeer te proeven zoals de markt eeuwen geleden was. De sfeer van een echte Hollandse markt is moeilijk te evenaren. Maar in Heiloo is het toch wel gelukt het is al een aantal jaar en toppertje onder de markten."

Gastvrij
De kerken van Heiloo zijn al jaren van de partij met hun gastvrijheid het terras en de concerten die altijd goed bezocht worden. "Maar zeker niet onbelangrijk is de gastvrijheid van de bewoners van de Heerenweg waar wij deze dag letterlijk en figuurlijk voor de deur staan van hun woningen het is fantastisch hoe de bewoners hier mee omgaan zonder hun medewerking hadden wij deze jaarmarkt niet tot dit succes kunnen maken."

Breed assortiment
Er zijn oude schoolplaten, letterdoosjes en leesplanken, een platen- en cd-beurs. Een ambachtelijke palingrokerij, een glasbewerkster, een portrettekenares, een imker en een pentekenaar met hele mooie tekeningen. Ook voor de kinderen is er deze dag veel te doen. Er staan diverse attracties en op de markt en er kunnen poffertjes gegeten worden. Er staat een suikerspin en diverse snackwagens, een oliebollenkraam en nog veel meer.

Bungee Jump
Om het Stationsgebied meer te betrekken bij de Jaarmarkt plaatst men op het Stationsplein een sensationele Bungee Jump. Vanuit zijn mobiele podiumtruck presenteert clown Cees diverse showprogramma's, aangepast aan het aanwezige publiek.

Donderdag 16 juni 2011 − bron: Evenementen Buro Gouda

2021-04-09 In gesprek over inbreilocaties Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2020-12-15 Bloembinderij Gebr. Jong al 50 jaar een familiebedrijf
2020-03-19 Weekmarkten gaan vooralsnog door
2020-03-14 Eenzame bezoeker Bazaar nog niet op de hoogte van corona: "Alles is langs me heengegaan"
2020-03-11 Zonnige editie boomfeestdag
2020-02-17 Traumahelikopter rukt uit voor gevallen vrouw in supermarkt
2019-06-17 Tot 2 keer toe winkeldief aangehouden
2019-04-26 Gemiddelde huizenprijs in Heiloo €3.125 per m2

Meer nieuws met markt bungee


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn