Nieuws

Eerste namen voor Dolfinn Rocks

ARCHIEF: Zaterdag 2 juli 2011 HEILOO - Stichting Dolfinn organiseert dit jaar alweer voor de zesde keer op rij het succesvolle en gezellige benefietfestival Dolfinn Rocks. De organisatie heeft de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die zullen optreden.

Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 september op het plein bij Winkelhof ’t Loo in Heiloo. De opbrengst van het benefietfestival komt weer geheel ten goede aan Stichting Dolfinn, die kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving, financieel ondersteunt, onder andere om dolfijnentherapie te volgen.

Ook dit jaar begint het festival rond 12.00 uur met tal van kinderactiviteiten. Zo zijn er onder andere springkussens, een zweefmolen en een heuse trein, natuurlijk zijn er ook diverse mogelijkheden om heerlijk te knutselen en kan je prachtig geschminkt worden. Ook de clowns en goochelaars zijn er weer bij om de kinderen te vermaken met hun grappen en grollen. Het festival duurt tot ongeveer 22.30 uur. Gedurende het gehele festival wordt er ook een ruim assortiment eten en drinken aangeboden.

Gio
Vanaf 13.00 uur is er live muziek op het plein. Rond 19.00 uur een geweldig optreden van niemand minder dan Gio. De 21-jarige zanger Gio werkte samen met grote artiesten zoals Darryl, Yes-R, Partysquad en Ali B. Met deze succesvolle rapper doet Gio een honderdtal optredens met de theatershow: Het leven van de straat. Ali B en Gio scoorde in 2007 een top-10 hit met het nummer "Groupie Love".

Helder
Ook de band Helder heeft wederom een optreden toegezegd. Helder is zeker geen onbekende voor de vaste gasten van Dolfinn Rocks. Vorig jaar verzorgde lead zangeres Marjet van de Brand en haar band al een spetterend optreden op het festival. Helder staat bekent om hun steengoede repertoire. Daarnaast worden de vele hedendaagse nummers met onnoemelijk veel enthousiasme vanaf het podium het publiek in geslingerd. Helder speelt dus geen muziek uit grootmoeders tijd, of uit de gouden dagen van Rock 'n Roll, maar up-to-date repertoire.

Sjon & Sjeffrie
Sjon & Sjeffrie zijn het vrolijkste duo van Nederland. Vanaf 2008 zijn zij actief als kinderfeestact op de Nederlandse markt. Met een repertoire van vrolijke feestnummers maken zij elk optreden tot een groot interactief feest voor de hele familie. In 2010 stond hun 3e single "Skippybal" op nummer 1 in de Nederlandse Feest Top 20. Zij werden uitgenodigd voor optredens op alle grote kinderevenementen zoals Pokemonday, Kinderparkpop, Legoworld en waren ze te zien met shows in de pretparken Walibi en Dolfinarium.

De komende tijd zullen meer artiesten die optreden tijdens Dolfinn Rocks 2011 bekend worden gemaakt. De stichting kan alle hulp goed gebruiken. Wie een bijdrage wil leveren aan dit evenement neemt contact op met Arno Holstvoogd, e-mail arno@dolfinn.nl

Zaterdag 2 juli 2011 − bron: Dolfinn Rocks

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters