Nieuws

Veldt in finale patatje speciaal

ARCHIEF: Maandag 11 juli 2011 HEILOO - Snackbar Veldt zit in de finale van een Frites Special wedstrijd. Het speciale patatje America uit Heiloo neemt het op tegen de patatjes Waterfiets, Espanol, Fresh Fish en Salades Patatas Fritas.

Fastserviceketen FHC heeft vijf zaken verkozen tot finalisten in de Frites Special Wedstrijd. De winnaar wordt opgenomen in de maandactie van FHC, ontvangt een Frites Special Bokaal en 10 dozen Aviko-patat. Bij de beoordeling spreekt ook de winstmarge op het frietje speciaal een rol.

De eerste finalist is Merksnack Veldt Snacks Heiloo met A Frites America. Dit is een patatje met een pistolet, frikandel, saus en ui. De tweede finalist is Family Noordwijk met Frites Waterfiets. Dit houdt in: 2 frikandellen op een grote bak met frites en saus.

De derde finalist is Family Nieuw-Vennep met Frietje Espanol. Dit is patat met een bal gehakt uit de jus, getrancheerd en op de bakplaat even aangezet voor een krokante bite. Verder: een eitje, ui, paprika, champignons, tabasco en gehakte peterselie. De vierde finalist is Family Leusden met Fresh Fish Fries. Dit gerecht bestaat uit kibbeling, patat, knoflooksaus, een rood uitje en versgehakte peterselie.

De vijfde finalist is Family Alphen aan den Rijn met Salades Patatas Fritas. Dit gerecht is ge├»nspireerd door de nachosalade uit Mexico. De ingredi├źnten zijn: sla, patat, saus van Casa Fiesta, cheddar, een ui-/paprikamix. Dit alles geserveerd met een schaaltje guacamole.

Update: Je kunt stemmen door: A Frites America, Merksnack Veldt Snacks Heiloo te mailen naar info@fhc-formulebeheer.nl. Onder de stemmers verdeelt men drie prijzen. Eerste prijs: iPod nano, tweede prijs: 3 maanden gratis patat*, derde prijs: maand gratis patat*.
* Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Maandag 11 juli 2011 − bron: Fastservice Entree

2020-02-19 Zorgen om tamme vossen: "Je hoeft de natuur niet te helpen, die redt zichzelf wel"
2016-12-02 Ondergedoken drugshandelaar (49) aangehouden in snackbar
2016-12-02 Ondergedoken drugssmokkelaar aangehouden
2014-11-08 Verdachten vals geld aangehouden
2014-06-24 Zin in de Kermis Heiloo?
2014-05-19 NK meiden C1 bij De Foresters
2014-05-18 HZV D1 kampioen van Nederland
2013-08-23 Dolfinn Rocks 2013 weer leuker
2013-08-14 Golftoernooi Heiloo Open: ook volop vermaak voor jeugd en niet-golfers

Meer nieuws met patat snack


Bron: De Foresters
bron: De Foresters
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: Webreturn
bron: Webreturn