Nieuws

Gezellige najaarsmarkt bij ponyclub

ARCHIEF: Dinsdag 19 juli 2011 HEILOO - Na een succesvolle najaarsmarkt afgelopen jaar gaat Stichting Vrienden van Sighet nu voor de tweede keer een gezellige najaarsmarkt organiseren. Op zondag 2 oktober 2011 kunt u terecht bij de Hippische sportvereniging aan de Zeeweg.

Ook dit jaar kunnen de bezoekers een gezellige markt met ruim 75 kramen verwachten met een grote diversiteit, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Er zullen kramen zijn met voor ieder wat wils, te denken aan; woon- en tuin accessoires, dames- en kinderkleding, maar ook hobby artikelen, kinderkamer accessoires, sieraden en lederwaren. Brocante, schilderijen, sfeerdecoraties en cadeauartikelen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zo kan uw kind zich laten schminken en bij goed weer kunnen de kinderen pony rijden in de zweefmolen of heerlijk op het springkussen. Vanuit de HSH zal er bij goed weer een ritje met paard en wagen gemaakt kunnen worden. Net als vorig jaar is het ook mogelijk om pony te rijden. Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Mocht u trek hebben in een kopje koffie of thee dan kan dat, een broodje of een snack wordt ook verkocht. De kantine van de HSH zal hiervoor geopend zijn. Voor de loterij kunt u lootjes kopen voor één euro. Met heel leuke prijzen de opbrengst hiervan komt in zijn geheel ten goede aan onze verschillende hulpprojecten in Roemenië.

De markt wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van Sighet. De stichting is opgericht in 1995 en gaat ieder jaar met trailers vol hulpgoederen naar verschillende projecten in en rond Sighet. Sighet is een plaats tegen de Oekraïne, in het noorden van Roemenië. We hopen op een groot aantal bezoekers zodat we weer een heleboel voor de mensen in Roemenië kunnen doen.

De entree bedraagt één euro per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren kan onder andere aan de overzijde van de Zeeweg en is gratis. Maar ook bij Zwembad het Baafje aan De Omloop te Heiloo is gratis parkeergelegenheid. Vanaf daar kunt u gratis gebruik maken van de Buurtbus om bij de markt te komen. Gedurende de gehele markt zal de Buurtbus u vervoeren van de parkeerplaats naar de markt en terug.

Dinsdag 19 juli 2011 − bron: Stichting Vrienden van Sighet

2022-05-17 Showroom Duurzaam Bouwloket op de markt
2022-04-11 Koningsdag - Vrijmarkt
2022-04-02 Picnic rijdt nu met 28 elektrische karretjes door Alkmaar.
2022-02-14 Alkmaar - Geen hartendief, maar rozendief
2022-02-14 Geen hartendief, maar rozendief
2022-01-18 Piet Duin, plantenman en top-entertainer.
2022-01-13 ’Leve het tuinhuisje’.
2021-10-01 Participatie op de agenda
2021-10-01 Eerst raadsinformatiemarkt gemeenteraad 4 oktober

Meer nieuws met markt sighet


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn