Nieuws

Trots geeft papier aan Polen

ARCHIEF: Zaterdag 4 februari 2012 HEILOO - Verzekeringsadviseur Topzeker heeft na kort geding zijn naam aangepast in Trots Verzekeringen en zal het niet meer te gebruiken papier en ringbanden aan onze Poolse zusterstad Swietochlowice schenken.

In kort geding bepaalde de rechter dat de oude naam teveel leek op die van een andere verzekeringsadviseur. Hoewel de uitspraak niet was verwacht moest de naam Topzeker verdwijnen uit het handelsregister, van de gevel, van briefpapier, brochures, visitekaartjes en nog veel meer.

"Bepaald niet leuk voor een ambitieus, ondernemend team dat zich juist met veel enthousiasme aan Heiloo en omgeving had gepresenteerd", meldt eigenaar Aron Harsveld. "Met Noord-Hollandse voortvarendheid werd echter meteen naar een naam gezocht die de oude minstens moest evenaren, maar liever nog overtreffen."

Trots
En dat lukte, aldus het team. Vanaf nu opereren ze onder de naam Trots verzekeringen en hypotheken: "Wij vonden de naam toen wij nadachten over onze klanten, onze medewerkers en de manier waarop die er toch steeds weer in slagen de beste oplossingen te bedenken. Het vervulde ons allemaal eigenlijk maar met één gevoel: dat van trots."

Drukwerk
Alle materialen met de oude naam zijn onbruikbaar geworden. Alles zal worden geschonken aan Nico Bakker van de stichting Een hart voor Polen Heiloo. Zo'n 1000 ringbanden en een jaar drukwerk, waarmee de kinderen lekker kunnen plakken en knutselen.

"Een hart voor Polen ondersteunt kinderen uit Swietochlowice in het onderwijs om zo een betere toekomst voor de kinderen mogelijk te maken. Dat is waar wij erg graag aan meehelpen", meldt een trotse Aron.

Zaterdag 4 februari 2012 − bron: Trots Verzekeringen

2020-12-08 Collectieve zorgverzekering voor minima
2020-01-29 Nieuwe regels huurtoeslag Belastingdienst 2020
2019-12-10 Komt u in aanmerking?
2019-12-08 100-jarige Big Swing Band Alkmaar eert Amerikaanse orkestleider Glenn Miller
2019-11-18 Méér zorgverzekering voor minder geld
2019-02-06 Glad op de wegen? Dit moet je doen
2019-02-01 Laad je telefoon veilig op - 3 tips
2017-11-22 Collectieve zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen
2017-05-16 Tegemoetkoming extra kosten voor chronisch zieken

Meer nieuws met verzekering polen


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Heiloo-Online
bron: Heiloo-Online
Bron: Dirk van der Steen
bron: Dirk van der Steen
Bron: Dorssports
bron: Dorssports