Nieuws

DorsHealth opent de deuren

ARCHIEF: Zaterdag 2 juni 2012 HEILOO - Gisteren opende burgemeester Hans Romeyn de nieuwe winkel DorsHealth, fruit & beverage in het Stationscentrum. Vele belangstellenden genoten van gratis juicies en smoothies.

Healthclub Dorssports is een geheel nieuw en uniek concept gestart aan het Stationsplein 47A, recht tegenover het NS-station: DorsHealth, fruit & beverage, met verse juicies, smoothies, yoghurt en fruit, belegde broodjes en afhaalmaaltijden.

Gezonde fast food
Liefhebbers van gezond eten kunnen vanaf heden terecht voor allerlei verse producten for takeaway, of gewoon lekker voor dat moment. Je moet hierbij denken aan yoghurt en fruit, verse fruit- en groentesappen, verse pasta's en nog veel meer. Fastfood, maar dan gezond en voedzaam, passend in de gezonde levenstijl van deze tijd.

Opening door burgemeester
De opening vond gistermiddag plaats onder grote belangstelling. Burgemeester Hans Romeyn knipte het lintje. Hij sprak daarbij zijn waardering uit voor de innovatieve ondernemer Marcel Frank, en onderstreepte het belang van de nieuwe zaak voor de omgeving. Er waren voor iedereen gratis juicies en smoothies om kennis te maken met DorsHealth.

De unieke zaak is op werkdagen dagelijks geopend, op maandag tot en met vrijdag vanaf 's ochtends 6.00 uur tot 's avonds 20.00 uur, en in het weekend op zaterdag vanaf 8.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 2 juni 2012 − bron: Dorssports

2014-08-19 Mensen met dementie bewegen
2012-06-02 DorsHealth opent de deuren
2012-05-29 Verse smoothies en juicies in Stationscentrum

Meer nieuws met dorsssports dorshealth