Nieuws

Burgemeester: "Showhero: zorg dat u erbij bent!"

ARCHIEF: Vrijdag 2 november 2012 HEILOO - Op vrijdag 16 november is the Greatest Show on Earth in Heiloo: Showhero, dé show van mensen met een beperking.

Nog maar 2 weken en dan zal in Theater de Beun het spektakel plaatsvinden. Maurice van der Poll en Lucas Bugter organiseren op 16 november 2012 voor de tweede keer Showhero in de Beun, een theatershow voor mensen met een beperking.

"Het is te vergelijken met The Voice, speciaal voor mensen met een beperking," zegt Lucas. "Het publiek zal meegezogen worden door de energie van de kandidaten die zingend en dansend op het podium staan. Het grote verschil met The Voice is alleen dat onze jury bij elke kandidaat op de rode knop zou drukken van enthousiasme. En terecht!"

Burgemeester
Eén van de juryleden is Burgemeester Hans Romeyn, die er de vorige keer ook bij was. Hij staat weer te trappelen om de kandidaten te mogen beoordelen. Hans Romeyn: "De Amerikaanse film uit 1952 'The Greatest Show on Earth' gaat over het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus. Op 16 november hebben we in Theater De Beun onze eigen 'Greatest Show on Earth': SHOWHERO!!! Koopt uw kaarten, zorg dat u erbij bent!!"

Avond van hun leven
Naast het zingen en dansen worden ook de meest bizarre records verbroken. Van zoveel mogelijk eierdozen scheuren tot BN'ers raden, de kandidaten bedenken zelf de grootste uitdagingen. "Ook hierbij wordt het publiek volledig betrokken, wat de grote kracht van de show is. We doen het met zijn allen. Het is een show waarmee we zowel de kandidaten als het publiek de avond van hun leven willen geven," vertelt Maurice.

De kaarten gaan hard, in enkele weken zijn er al 220 gereserveerd. Wil jij één van de laatste kaarten bemachtigen, ga dan snel naar www.showhero.nl of koop deze week nog je kaarten aan de kassa bij Theater de Beun.

Vrijdag 2 november 2012 − bron: Showhero

2016-10-02 Terugkijken: Deelnemers geven alles tijdens Showhero
2016-10-01 Straks LIVE: Showhero vanuit Theater de Beun
2016-09-21 Droom komt uit voor autistische Juriaan: ''Ik ben ontzettend trots op mijn album''
2016-09-20 TalentenShow in Theater de Beun Heiloo
2015-09-25 Showhero tovert De Beun om tot circus
2015-06-16 ’Als je iets echt wilt, lukt het ook’
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-10-22 Cas uit Heiloo wint uitverkocht Showhero
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein

Meer nieuws met showhero


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Inge van Velzen
bron: Inge van Velzen
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn