Nieuws

De Beun sluit af met lach en zang

ARCHIEF: Maandag 17 december 2012 HEILOO - Het jaar wordt lachend en zingend afgesloten in theater De Beun met Eric Koller, Snip en Snap en Ageeth de Haan.

De Stichting Vrienden van de Beun luidt het jaar 2012 uit met een paar klinkende voorstellingen in theater De Beun in Heiloo. Tegen de kerst staat de humor centraal – maar wel op twee totaal verschillende manieren – en vlak na kerst is er een zangvoorstelling voor de allerkleinsten.

Eric Koller
Op vrijdag 21 december om 20.15 uur is het woord aan Eric Koller. Hoewel, het woord... Het bijzondere van Eric Koller is nu juist dat hij niet praat. Zonder woorden, maar niet zonder geluid, en met hilarische, kolderieke, maar soms ook ontroerende humor zet Eric Koller de onvolkomenheden van de mens trefzeker neer. Fire in the hole heet deze voorstelling, zijn derde alweer.

Snip en Snap
Een dag later, dus op zaterdag 22 december, weer om 20.15 uur, kunt u naar de revue, en niet de minste: Snip & Snap herleven! Burt Lamaker speelt Willy Walden, die in het verzorgingshuis wordt bezocht door de geest van Piet Muyselaar (Stan Limburg), en samen gaan ze terug in de tijd.

Weet u nog: ‘Het is níét m’n broer...!’ En hoe zat het ook weer met dat nippeltje en dat boutje van dat transistortje? ‘Een universeel verhaal van vriendschap’, schreef Het Parool. ‘Meesterlijk’, ‘vertederend’, ‘liefdevol’ ‘warmbloedig’ en ‘betoverend’ zijn termen die andere recensenten gebruikten. Hebt u ‘Moeder, ik wil naar de revue’ op tv gezien? Dan wilt u ook naar Snip & Snap!

Kindervoorstelling
Op derde kerstdag 27 december kunnen ouders en grootouders om 15.00 uur komen uitbuiken en samen met de allerkleinsten genieten van de crècheliedjes van Ageeth de Haan. ‘Bijt ie in je bil’ heet deze voorstelling voor 2+, die georganiseerd is in samenwerking met de jarige bibliotheek van Heiloo.

Kaarten
Op de website van de Vrienden van de Beun kunt u kaarten kopen (resp. € 19, € 20 en € 6). Dat kan verder bij De Schrijverij, het Trefpunt, de bibliotheek in Heiloo en vanaf ongeveer een halfuur voor aanvang van de voorstelling ook in de hal van het theater.

Maandag 17 december 2012 − bron: Vrienden van de Beun

2024-04-23 Curator: Het verlies van Het Baafje en De Beun liep in de tonnen
2024-03-29 Heiloo strijdt voor theater De Beun: "De deur moet nu open"
2024-03-28 Honderden hartjes uiten steun voor theater De Beun
2024-02-26 Steun voor De Beun: Vrijwilligers zetten zich in om Heiloos theater te redden.
2024-01-30 Onzekere toekomst: moet Heiloo verder zonder zwembad en theater?
2024-01-17 Cultuurkoppels zoals De Beun met de Muziekschool?
2023-11-02 Theater de Beun in Heiloo moet misschien in het nieuwe jaar op halve kracht door.
2023-02-06 Theater De Beun heeft het moeilijk.
2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo

Meer nieuws met theater beun


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof