Nieuws

Nieuwe namen voor kinderopvang

ARCHIEF: Donderdag 17 januari 2013 HEILOO - De nieuwe vestigingen van Forte Kinderopvang in Heiloo hebben nieuwe namen: KDV De Vogeltuin en BSO Mari√ęnstein.

Forte Kinderopvang heeft per 1 januari 2013 Kinderdagverblijf Toddie en Buitenschoolse Opvang De Leeuwenkuil (gevestigd in basisschool De Duif) overgenomen. Door de overname kan Forte nu ook kinderopvang aan de allerkleinsten in Heiloo aanbieden. Ook hebben de twee vestigingen inmiddels officieel een nieuwe naam gekregen.

Nieuwe namen
Bij het overnemen van de vestigingen bleken de namen van beide vestigingen niet meegenomen te kunnen worden. Daarom hebben de medewerkers samen nieuwe namen verzonnen die passen bij Forte Kinderopvang én bij Heiloo.

Voor het kinderdagverblijf is de nieuwe naam "De Vogeltuin" geworden. Het natuurlijke karakter van deze naam past niet alleen goed bij Forte Kinderopvang, maar ook zijn er vele soorten vogels in de grote tuin van het kinderdagverblijf te vinden. De BSO gaat BSO Mariënstein heten: vernoemd naar de straatnaam, zoals een goede gewoonte is voor alle BSO's van Forte die in een school zijn gevestigd.

Veilig en stimulerend
Met de overname van de twee goed bezochte vestigingen ziet Forte Kinderopvang veel kansen om nu, maar ook in de toekomst haar kwalitatieve kinderopvang in Heiloo aan te bieden. Doordat de pedagogische visie van vorige eigenaar Kinderopvang Humanitas en Forte Kinderopvang veel op elkaar lijken zal er voor de bestaande klanten niet veel veranderen. Dezelfde pedagogisch geschoolde medewerkers blijven zorgen voor een individuele begeleiding, een veilige omgeving en een stimulerende sfeer waarin kinderen zich thuis voelen.

Naast BSO Boekestein, Dependance Boekestein, Hasebroekweg, Slimpad en BSO 7+ is BSO Mariënstein de zesde BSO vestiging van Forte Kinderopvang in Heiloo. Kinderdagverblijf De Vogeltuin is het eerste kinderdagverblijf van Forte in Heiloo, maar het zesde kinderdagverblijf in de portefeuille van de organisatie. Voor meer informatie kunt u kijken op de webpagina van KDV De Vogeltuin en BSO Mariënstein of bellen met 0251-658058.

Donderdag 17 januari 2013 − bron: Forte Kinderopvang

2020-04-01 Kinderopvang Heiloo ook 's nachts beschikbaar voor ouders met cruciale beroepen
2014-09-09 Eerste Najaarsmarkt voor Roemenen
2014-06-22 Peuteracademie in Boekenstein
2014-05-09 Feest bij Speelotheek in bibliotheek
2013-10-04 Kinderdagverblijf De Vogeltuin opgeknapt
2013-01-17 Nieuwe namen voor kinderopvang
2012-12-19 Toddie en De Leeuwenkuil bij Forte
2012-03-27 Open dag voor buitenschoolse opvang
2011-11-15 Clown Pollie bij opening

Meer nieuws met kidneropvang forte


Bron: Forte Kinderopvang
bron: Forte Kinderopvang