Nieuws

Taart voor initiator van glasvezel

ARCHIEF: Maandag 18 februari 2013 HEILOO - Leden van de Provinciale Staten en de gemeenteraad hebben ondernemer Rob van der Wal een taart uitgereikt voor zijn inzet om glasvezel naar Heiloo te krijgen.

De taart werd vrijdagavond uitgereikt op tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de Heilooër ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo in Brasserie In 't Groen.

VVD-Statenfractielid Köksal Gör en gemeenteraadslid Rob Opdam overhandigden de taart aan Rob en zijn vrouw, die samen CiRoPack bv runnen, een leverancier van verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Glasvezel
"Voor zijn verpakkingsbedrijf moet Rob snel grote databestanden kunnen versturen. Rob heeft met anderen het initiatief genomen om KPN en Reggefiber warm te maken voor glasvezel in Heiloo. De gemeenschap is hier enorm mee gediend", meent Gör.

Rob Opdam vult hem aan: "Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook thuis biedt glasvezel grote voordelen. Probeer met de huidige verbindingen maar eens te internetten als je kinderen boven aan het gamen zijn. Dat duurt veel te lang."

Taartenactie
VVD Noord-Holland zet jaarlijks mensen of organisaties in het zonnetje die zich bijzonder voor de gemeenschap in hun buurt, dorp of regio hebben ingezet. Het is de zevende keer dat deze actie plaats vindt. In Noord-Holland is dit jaar aan 84 mensen een taart uitgereikt.

Duurzaam
CiRoPack is een groen bedrijf. Omdat men iedereen wil laten weten hoe je milieuwenselijk kan ondernemen is het bedrijf te zien in het programma Mooi Duurzaam Nederland, dat de duurzame stand van zaken in Nederland op dit moment belicht. De uitzending is op zondag 24 februari aanstaande om 12.30 uur op RTL7.

VVD zet Heiloose glasvezelinitiator in het licht (foto: VVD Heiloo)

VVD zet Heiloose glasvezelinitiator in het licht (foto: VVD Heiloo)

Maandag 18 februari 2013 − bron: VVD Heiloo

2022-03-21 Clinic van Zusjes de Witte voor de Roparun
2017-05-04 Noord-Holland loopt achter met aanleg glasvezelinternet
2014-09-19 Stem nu op de Publieksprijs in Ondernemingsverkiezing 2014
2014-04-17 Ook waterleiding lek in Plan Oost
2014-02-19 Thuis in de toekomst-winkel open
2013-12-29 Lancering Thuis in de Toekomst
2013-12-28 3D printen in tent op Looplein
2013-12-17 Ondernemers in de glasvezeltent
2013-12-12 Oplopende spanning bij ondernemers

Meer nieuws met glasvezel ciropack


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: House
bron: House
Bron: ZinCo Benelux
bron: ZinCo Benelux
Bron: CiRoPack
bron: CiRoPack